ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ανακοίνωση του ονόματος του νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας, που αναμενόταν να γίνει απόψε το βράδυ, αναβάλλεται για το πρωί της Παρασκευής, ανακοίνωσε το Μέγαρο των Ηλυσίων.
Ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν επέστρεψε στο Παρίσι εκτάκτως σήμερα το μεσημέρι από την Πολωνία όπου και είχε μεταβεί για διπλωματικές συνομιλίες για την Ουκρανία.
Ο Μακρόν είχε δηλώσει πριν από δύο ημέρες ότι θέλει να ορίσει τον νέο επικεφαλής της κυβέρνησης μέσα στις επόμενες 48 ώρες.
Η νέα κυβέρνηση θα αντικαταστήσει εκείνη του Μισέλ Μπαρνιέ, η οποία καταψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα από το κοινοβούλιο, βυθίζοντας τη Γαλλία στη δεύτερη μείζονα πολιτική κρίση μέσα σε διάστημα έξι μηνών.
Διαβάστε επίσης
Μακρόν: Διέκοψε την επίσκεψη στην Πολωνία και επιστρέφει νωρίτερα στο Παρίσι
Μακρόν: Αύριο Πέμπτη το όνομα του νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας
Γαλλία: Σε ιστορικά υψηλά τα ποσοστά της Λε Πεν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπαθανάσης: Παρεμβάσεις €2,18 εκατ. για έργα ύδρευσης στο Δήμο Πρεσπών
- Κεφαλογιάννης: Στόχος της «Ενεργής Μάχης» η μετάβαση από την απλή αντίδραση στην ενεργητική πρόληψη
- ΜΕΒΓΑΛ: Στο νοσοκομείο εργαζόμενος μετά από εργατικό ατύχημα – Χτύπησε στα πόδια
- Ρέμα Σαπφούς: Δημοπράτηση έργου ύψους 19,7 εκατ. με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.