ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παραδίδονται σήμερα 11 Δεκεμβρίου στην κυκλοφορία και οι δύο τροχιές στην σήραγγα των Τεμπών ύστερα από την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν την νύχτα της 1ης Δεκεμβρίου.
Σε σχετική του ανακοίνωση ο ΟΣΕ, σημειώνει πως λειτουργούν όλα τα συστήματα ασφαλείας της σήραγγας και κυρίως η σηματοδότηση και τηλεδιοίκηση.
«Ο ΟΣΕ ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την κατανόησή του και διαβεβαιώνει ότι το προσωπικό του κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η αποκατάσταση να γίνει στο συντομότερο χρονικό διάστημα με βασικό κριτήριο την ασφάλεια της κυκλοφορίας των συρμών στην σήραγγα», καταλήγει η ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης:
Παναγιωτόπουλος: «Παγώνει» η επεξεργασία αιτήσεων ασύλου από Σύρους πρόσφυγες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί αύριο με την Πρόεδρο της Μολδαβίας Maia Sandu
- ΗΠΑ: Ένα άτομο ενδιαφέροντος κρατείται από την αστυνομία για τους πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο Μπράουν
- Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία στην Αθήνα, οι κατηγορούμενοι από την Κρήτη για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ (upd)
- Χαρακόπουλος στους προέδρους ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ της ΝΔ: Δεν θα αφήσουμε να διαρραγεί η σχέση εμπιστοσύνης με τον αγροτικό κόσμο