ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε θερμό κλίμα και για περίπου μία ώρα συναντήθηκαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο δήμαρχος της Αθήνας Χάρης Δούκας στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Δήμαρχε, καλωσήρθες και θέλω να σε ευχαριστήσω για την πρωτοβουλία που ανέλαβες να κάνουμε αυτή τη συνάντηση. Έχουμε πολλά ζητήματα τα οποία πρέπει να συζητήσουμε, τα οποία αφορούν την καθημερινή ζωή στην πρωτεύουσά μας.
Και θέλω να επαναλάβω εξαρχής ότι η κυβέρνηση είναι ανοιχτή στο να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία. Αυτό θα είναι προς όφελος και των Αθηναίων και των επισκεπτών της πόλης και σε αυτό το πνεύμα θέλω να δρομολογήσουμε τη συνεργασία μας», είπε κατά την υποδοχή του Χάρη Δούκα ο πρωθυπουργός.
Από την πλευρά του ο Χάρης Δούκας είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Είναι πολύ σημαντικό που μπορούμε να βρισκόμαστε και να συζητάμε για τα μεγάλα θέματα της Αθήνας.
Και νομίζω ότι η συνεργασία αυτή της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης μπορεί να λύσει τα προβλήματα και να τρέξουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα και εκκρεμότητες που μας ταλανίζουν και μας ταλανίζουν χρόνια τώρα και να τις διεκπεραιώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο δήμαρχος της Αθήνας μίλησε στους δημοσιογράφους λέγοντας ότι, «είχαμε εποικοδομητική συζήτηση με τον πρωθυπουργό, για όλα τα μεγάλα θέματα.
Για τη διπλή ανάπλαση, τα σχολεία, την ασφάλεια, το πράσινο, το δύσκολο θέμα του κυκλοφοριακού, για μια σειρά από δράσεις και παρεμβάσεις. Θα συνεχίσουμε τη συνεργασία και προχωράμε. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- To δείπνο στην «Σκορπίνα» στο Νέο Ψυχικό, ο… Σαμαράς που πήγε στο Πεντάγωνο, που έφαγε προβατίνα ο Καραμανλής και οι πρώτες ημέρες της Κίμπερλι
- Μάριος Φούρναρης: Η τέχνη μου είναι ένας διάλογος ανάμεσα στη φύση και τον άνθρωπο
- Jaeger-LeCoultre Master Control Calendar: Ο κλασικισμός σε νέα, τολμηρή όψη
- Louis Vuitton x Murakami: με χταπόδια και μανιτάρια οι ψυχεδελικές τσάντες πλημμύρισαν την Art Basel
 
                             
                         
                         
                         
                         
 
                
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        