ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είπε σήμερα ότι η Ουκρανία θα πρέπει «κατά πάσα πιθανότητα» να αναμένει λιγότερη βοήθεια από την Ουάσινγκτον από τη στιγμή που θα επιστρέψει εκείνος στον Λευκό Οίκο.
Η συνέντευξη μεταδόθηκε σήμερα, όμως είχε μαγνητοσκοπηθεί πριν από τη συνάντηση που είχε το Σάββατο στο Παρίσι ο Τραμπ με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
«Ναι, πιθανότατα, ασφαλώς», απάντησε ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ στην ερώτηση αν το Κίεβο θα έπρεπε να προετοιμαστεί για τη μείωση της αμερικανικής βοήθειας μετά τις 20 Ιανουαρίου. Αμέσως μετά, ο Τραμπ επανέλαβε ότι θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στον πόλεμο με τη Ρωσία.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Ανάπτυξη στην κρουαζιέρα και το 2025
Κύπρος: Επίσημη επίσκεψη του Βρετανού Πρωθυπουργού μετά από 53 χρόνια
Ελβετία: 25 άνθρωποι δηλητηριάστηκαν από μονοξείδιο του άνθρακα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TEN (Νίκος Τσάκος): Πούλησε το παλαιότερο πλοίο της με κέρδος 4,6 εκατ. δολάρια
- Η νομισματική πολιτική χάνει επιτέλους την ισχύ της;
- Xclusiv: Η αύξηση των ναύλων κατά 80% επηρέασε τις αξίες των πλοίων δεκαπενταετίας κατά 10 εκατ. δολάρια
- Το κρας τεστ με Ερντογάν, ποιος υπουργείο πλημμύρισε και είχε ποντίκια, τι θέλει ο Ρούμπιο στην Αθήνα και ο σπαρταριστός διάλογος Κουτσούμπα – Τσίπρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.