ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ «διέφυγε» από τη Συρία αφού έχασε την υποστήριξη της προστάτιδάς του Ρωσίας, υποστήριξε ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μέσω της πλατφόρμας του, της Truth Social.
«Ο Άσαντ δεν είναι πια εδώ. Διέφυγε από τη χώρα του. Η προστάτιδά του, η Ρωσία, η Ρωσία, η Ρωσία, υπό την ηγεσία του Βλαντίμιρ Πούτιν, δεν επιθυμούσε πλέον να τον προστατεύει», έγραψε ο Τραμπ, σύμφωνα με τον οποίο η Ρωσία «έχασε κάθε ενδιαφέρον για τη Συρία εξαιτίας της Ουκρανίας, όπου σχεδόν 600.000 Ρώσοι στρατιώτες έχουν τραυματισθεί ή σκοτωθεί, σε ένα πόλεμο που δεν έπρεπε να είχε αρχίσει ποτέ και που θα μπορούσε να διαρκέσει αιωνίως».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελβετικά ρολόγια: Βουτιά πάνω από 3% στις εξαγωγές λόγω Μέσης Ανατολής – Πλήγμα σε Rolex και Swatch
- Χρήστος Μεγάλου (Τράπεζα Πειραιώς): Τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης μοχλός ανάπτυξης και κοινωνικής ανθεκτικότητας
- Interlife: Εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος 0,25 ευρώ ανά μετοχή
- Κατάρ: Η συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν αποτελεί βάση για το επόμενο στάδιο των διαπραγματεύσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.