ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Να σταματήσει «να εκμεταλλεύεται την αγωνία των παιδιών» ζητά από το Υπουργείο Παιδείας η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κυρία Νίκη Κεραμέως.
«Το Υπουργείο Παιδείας, φανερά ενοχλημένο από την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, δεν διδάσκεται από τα λάθη του», αναφέρει η κ. Κεραμέως και συνεχίζει:
«Υπόσχεται εκ νέου κατάργηση των πανελλαδικών εξετάσεων, ενώ μόλις χθες ανακοινώθηκε η διατήρησή τους.
Ας μπει ένα τέλος στον εμπαιγμό και την ανευθυνότητα που επιδεικνύει η Κυβέρνηση στον χώρο της Παιδείας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δημοσκόπηση – σοκ για την κυβέρνηση: Στο όριο της αυτοδυναμίας η ΝΔ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εξωδικαστικός συμβιβασμός: Σε 120 δόσεις η ρύθμιση χρεών έως 50.000 ευρώ -Τα κριτήρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λάρισα: Δεκτή η δήλωση αποχής της προέδρου στη δίκη για τα βίντεο των Τεμπών, μετά τις συνεχείς επιθέσεις της Κωνσταντοπούλου
- Prodea: Απόσχιση του κλάδου logistics και εισφορά στη θυγατρική Θριασεύς
- Οδηγούμε το υβριδικό Skoda Octavia Grand Coupe
- Τραμπ: Εξετάζει δασμούς έως και 100% για ορισμένα εισαγόμενα φάρμακα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.