ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό UNFOLLOW, ο καταδικασμένος Μάκης Γιαννουσάκης διαψεύδει τον Πάνο Καμμένο και όσα υποστήριξε από το βήμα της Βουλής, δίνοντας νέες πτυχές στην υπόθεση.
Ο Μάκης Γιαννουσάκης επιμένει πως βασικός λόγος των 12 επικοινωνιών του υπουργού Εθνικής Άμυνας μαζί του ήταν για να τον πείσει να καταθέσει κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, υποστηρίζοντας πως ο κ. Καμμένος του είπε ανοιχτά «δώσε τον Μαρινάκη», παρότι ο ίδιος ξεκαθάρισε εξ αρχής πως δεν είχε τίποτα να καταθέσει εναντίον του εφοπλιστή.
Παράλληλα, ο Γιαννουσάκης, στη συνέντευξή του στο περιοδικό, αρνείται ότι απευθύνθηκε ο ίδιος και ζήτησε τη βοήθεια του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. «Εγώ δεν ζήτησα ποτέ τη βοήθεια του κ. Καμμένου. Όπως και δε ζήτησα ποτέ τον κ. Τριανταφυλλόπουλο.» Ο Γιαννουσάκης επιμένει πως υπήρξαν και άλλες συνομιλίες τόσο με τον κ. Καμμένο όσο και με συνεργάτες του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χάος στη Βουλή με αφορμή το Noor 1
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόταση εξεταστικής για Πάνο Καμμένο και Noor1 κατέθεσε η ΝΔ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Εκτοξεύτηκε στο 2,2% ο πληθωρισμός τον Απρίλιο – Πάνω από τον στόχο της ΕΚΤ
- Unilever: Υπερέβη τις εκτιμήσεις η αύξηση πωλήσεων στο α’ τρίμηνο, με ώθηση από Dove και Vaseline
- Δόμνα Μιχαηλίδου για «Ανακαινίζω»: Έως και 95% επιδότηση του κόστους – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε (Βίντεο)
- Οι εκδηλώσεις Μαΐου στα Public
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.