ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δημοσκόπηση Pulse: Πρώτη η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου με 26,5%, δεύτερος ο Τσίπρας με 15% – Δυσπιστία για τις εξαγγελίες της ΔΕΘ
Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Παύλος Μαρινάκης απάντησε στην χθεσινή ανάρτηση του Κυριάκου Βελόπουλου κάνοντας λόγο για δηλώσεις που «ανήκουν σε ένα φαύλο παρελθόν».
Συγκεκριμένα η δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, ενόχλησε τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος εξερράγη για τα ποσοστά στο κόμμα του.
Στο αποτέλεσμα της «υπόθεσης σεναρίου κατανομής ψήφων των αναποφάσιστων», η Ελληνική Λύση εμφανίζεται 5η, έχοντας ίδιο ποσοστό με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κ. Βελόπουλος εξοργίστηκε καθώς θεωρεί παραπλανητική την ερώτηση και ζήτησε από τους ψηφοφόρους να του δώσουν τη δύναμη «να βάλουμε φυλακή όλους αυτούς που σας κοροϊδεύουν» όπως έγραψε.
«Είναι ο ορισμός των απατεώνων της πολιτικης, η παλς και ο σκαι με αποδείξεις πλεον! “Υπόθεση σενάριο κατανομής αναποφασίστων”, δεν υπάρχει σε καμία δημοσκόπηση στον κόσμο.ΥΠΟΘΕΣΗ;ΣΕΝΑΡΙΟ; Δώστε μας τη δύναμη να τους βάλουμε φυλακή όλους αυτούς που σας κοροιδευουν και τους άλλους κλέφτες της χώρας μαζί! Αυτούς που φέρνουν πετρέλαιο και το πουλάνε νομότυπα με άδεια του #Μητσοτακης απο την Ρωσία που δήθεν επέβαλλαν κυρωσεις, όπως ο αλαφούζος και οι υπόλοιποι εφοπλιστές μαζί με αυτούς που “μαγειρεύουν” αυτά τα αποτελέσματα. ΥΓ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΉΜΗ ΣΥΓΚΡΊΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΛ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;» έγραψε ο Βελόπουλος.
Είναι ο ορισμός των απατεώνων της πολιτικης, η παλς και ο σκαι με αποδείξεις πλεον !!! “Υπόθεση σενάριο κατανομής αναποφασίστων”, δεν υπάρχει σε καμία δημοσκόπηση στον κόσμο.ΥΠΟΘΕΣΗ;ΣΕΝΑΡΙΟ; Δώστε μας τη δύναμη να τους βάλουμε φυλακή όλους αυτούς που σας… pic.twitter.com/y531kLsK0i
— Κυριάκος Βελόπουλος (@velopky) November 27, 2024
«Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος με ανάρτησή του, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας είπε ότι, όταν κυβερνήσει το κόμμα του, όποιος διαφωνεί, θα φυλακίζεται, με αφορμή τα αποτελέσματα μιας δημοσκόπησης που δεν του άρεσαν. Πρακτικές προγραφών και απειλών σε βάρος δημοσιογράφων, δικαστών και δημοσκόπων ανήκουν σε ένα φαύλο παρελθόν που πρέπει να αφήσουμε πίσω μας» δήλωσε για αυτή την ανάρτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
Διαβάστε επίσης:
Ζελένσκι: Το 60% του προϋπολογισμού 2025 προορίζεται για την άμυνα της χώρας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι «ζυμώσεις» και το παρασκήνιο στη «δεξιά πολυκατοικία» – Πώς καταγράφονται Σαμαράς, Κασιδιάρης, Βελόπουλος και Λατινοπούλου
- NBA Europe: Ο Παναθηναϊκός στη λίστα των έξι και το μεγάλο παζάρι των εκατομμυρίων
- Το 3Χ3 στο ΧΑ, γιατί «βούτηξαν» ΜΟΗ-ΕΛΠΕ, γιατί είναι happy ο Καραβίας και alert o Φέσσας, η αλήθεια για τα Bread Factory, ο Γιαννακόπουλος (Χωριάτικο) που έπαιρνε… επιδότηση και ο Παπαστεργίου στο My Story
- Η Λαγκάρντ, ο Στουρνάρας και τα σενάρια, η δήλωση της Κεραμέως στο room, ο Δένδιας υψώνει σημαία και η κόκκινη γραβάτα του Αδωνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.