ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τους συνυποψηφίους του και τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά, αλλά και τη γραμματέα του κόμματος Ράνια Σβίγκου να τον πλαισιώνουν θέλησε να κάνει δηλώσεις ο Σωκράτης Φάμελλος.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες, όλους τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες και έδωσαν πολλά και σημαντικά μηνύματα. Είναι μια καλή μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ, για την Προοδευτική Συμμαχία, για την Αριστερά. Οι εκλογές αποτελούν για τη χώρα ένα μεγάλο δημοκρατικό γεγονός», ανέφερε ο κ. Φάμελλος.
Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχάρη τους συνυποψηφίους του για τον αγώνα, το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου. «Ως κόμμα αποδείξαμε ότι έχουμε την επάρκεια να διοργανώσουμε αυτή τη δημοκρατική στιγμή. Παρά τα σχέδια να μην τα καταφέρουμε, τον λίγο χρόνο. Γι’ αυτό θέλω να συγχαρώ την κεντρική εφορευτική επιτροπή, τις εφορευτικές επιτροπές, τους εθελοντές και όλους όσοι λειτούργησαν με αποτελεσματικότητα».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και είναι όρθιος. Και είναι ένα μήνυμα που μας ενώνει όλους. Είναι μια ώρα χαράς. Γιατί τα χαμόγελα επέστρεψαν. Αλλά είναι και ώρα ευθύνης», είπε ο κ. Φάμελλος. «Δεν πανηγυρίζουμε», πρόσθεσε.
«Οι πολίτες έδωσαν μια εμφατική απάντηση. Αποφάσισαν να πατήσουν το κουμπί της επανεκκίνησης. Θα χτίσουμε έναν νέο ΣΥΡΙΖΑ, συγκροτημένο, δυναμικό. Θα είμαστε μαχητική αντιπολίτευση και θα έχουμε ένα σχέδιο για την επόμενη απάντηση», είπε.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δίπλα σε κάθε πολίτη, σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Και θα επιστρέψει η υπερηφάνεια. Το σύνθημά μας είναι ότι επιστρέφουμε στο μαζί. Και βλέπετε δίπλα μου το μαζί που μας ενώνει, το μαζί που θα δώσει και αντίπαλο στον κ. Μητσοτάκη», τόνισε ο Σωκράτης Φάμελλος.
Διαβάστε επίσης:
Πολάκης: Δεν χρειάζεται δεύτερος γύρος
Νικόλας Φαραντούρης: Ηχηρό μήνυμα για φυγή προς τα εμπρός
Απόστολος Γκλέτσος: Δεν είχα προσωπική ατζέντα, ήθελα να βοηθήσω στη συμμετοχή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λεωνίδας Δημητριάδης Ευγενίδης: Η ναυτιλιακή κληρονομιά, η επέτειος των 70 χρόνων του Ιδρύματος Ευγενίδου και η επόμενη μέρα
- Δένδιας: Στις 7 Μαρτίου 1948 τα Δωδεκάνησα επέστρεψαν στην «αγκαλιά» της Μητέρας Πατρίδας
- Αγγελούδης: Ο «Απόλλων» παραμένει ζωντανός να μας χαρίζει μοναδικές ανάσες πολιτισμού
- Τουρκία – Γ.Γκιουλέρ: «Η ευρωπαϊκή ασφάλεια είναι αδύνατη χωρίς την Τουρκία» – Μηνύματα για ΝΑΤΟ και Αιγαίο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.