ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Αθήνα θα επισκεφθεί την ερχόμενη Τρίτη (26/11) ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε, προκειμένου να έχει συνάντηση εργασίας με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ρούτε θα έχει συνάντηση εργασίας στις 11:15 το πρωί της Τρίτης με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ θα ακολουθήσουν δηλώσεις αμφότερων προς τον Τύπο. Επιπλέον, ο γ.γ. του ΝΑΤΟ θα συναντηθεί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, αλλά και τον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη.
Σημειωτέον ότι 24ώρες πριν, ο κ. Ρούτε θα μεταβεί στην Άγκυρα, όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον Τούρκο ΥΠΕΞ, Χακάν Φιντάν, αλλά και τον Τούρκο υπουργό Άμυνας, Γιασάρ Γκιουλέρ.
Κατά την παραμονή του στην Τουρκία, το πρόγραμμα του περιλαμβάνει επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της τουρκικής αεροδιαστημικής βιομηχανίας TUSAS, όπως και το Μαυσωλείο του Ατατούρκ, στο Ανίτκαμπιρ.
Διαβάστε επίσης:
Καραμανλής: Δεν με ενδιαφέρει η Προεδρία της Δημοκρατίας – Η αιχμή για τη διαγραφή Σαμαρά
Πούτιν: Αναγκαίο να ξεκινήσουμε μαζική παραγωγή του νέου πυραύλου Oreshnik
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΤΕ: Απέκτησε 14.141 ίδιες μετοχές με μέση τιμής κτήσης τα 16,041 ευρώ
- Energean: Υπέγραψε επιστολή προθέσεων με τον Όμιλο Cyfield για προμήθεια φυσικού αερίου στην Κύπρο μέσω Ισραήλ
- Η Ryanair απογειώνεται: Στοχεύει σε 207 εκατ. επιβάτες χάρη στις έγκαιρες παραδόσεις της Boeing
- Κορκίδης: Σε διαβούλευση το σχέδιο εργασιών της ΕΕ για το 2026