array(0) {
}
        
    
Menu
-1.09%
Τζίρος: 215.86 εκατ.

Το ελκυστικό «πακέτο» για τους μετόχους που διαμορφώνει το big deal συνένωσης ΟΠΑΠ- Allwyn

Life & Style

Απολύθηκε από τον ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τις δηλώσεις του για τον Αλέξη Τσίπρα

Κωνσταντίνος Μπογδάνος
Comments

Απολύθηκε τελικά από τον ΣΚΑΙ ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά τα σχόλια που έκανε στην εκπομπή του για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Σήμερα στη θέση του, τη μεσημεριανή εκπομπή του καναλιού θα παρουσιάσει ο Νίκος Υποφάντης.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του ανέφερε πως «μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια».

Λίγο μετά το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποδοκίμαζε τις δηλώσεις Μπογδάνου, χαρακτηρίζοντας όσα υποστήριξε ο δημοσιογράφος περί συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα που κρύβονται πίσω από τη δολοφονική ενέργεια εναντίον του Λουκά Παπαδήμου, ως «ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές».

https://youtu.be/Lf7Eg36WTd4

Η ανάρτηση του Μπογδάνου που έφερε την ρήξη με το κανάλι

Φήμες λένε πως η οριστική ρήξη με το κανάλι του Φαλήρου ήρθε όταν παρά το άδειασμα του ΣΚΑΪ, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θέλησε να ρίξει λάδι στη φωτιά καθώς επέκρινε το κανάλι!

​«Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΪ για μένα δεν αναφέρει καν τι είπα», έγραψε ο δημοσιογράφος.

Απαντώντας στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του ο Μπογδάνος επανήλθε.

«Είπα ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν “πρώην σύντροφοι” του Αλέξη», έγραψε, θέλοντας να πει ότι στον προφορικό λόγο έβαλε σε εισαγωγικά τη φράση «πρώην σύντροφοι».

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο ΣΚΑΙ εξέδωσε μία λιτή ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε για το τέλος της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο.

“Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη μέχρι σήμερα συνεργασία”. 

Μαξίμου: Κανείς δεν τον παίρνει σοβαρά

Έντονα αντέδρασε και το γραφείο του πρωθυπουργού: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις. Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά. Η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΙ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης», ήταν το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: To twitter πήρε θέση στον πόλεμο Μπογδάνου-ΣΚΑΙ (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα μαχαίρια ΣΚΑΪ – Μπογδάνος: Τί απαντά τώρα ο δημοσιογράφος

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Θανάσης Χειμωνάς καυτηριάζει τη δήλωση του Μπογδάνου

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ωνάσης: Η Αυτοκρατορία της μοναξιάς – Ο Αριστοτέλης, η Χριστίνα και η κατάρα του ονόματος
Η νέα, streaming εποχή του Champions League! – Ποιες πλατφόρμες θέλουν αγώνες, τι σημαίνει για τον Έλληνα τηλεθεατή;
Κέιτι Πέρι-Τζάστιν Τριντό: Τα καυτά φιλιά σε super yacht
Πέθανε η ηθοποιός Άννα Κυριακού, η «Μπεμπέκα» από τις «Τρεις Χάριτες»
Ποιος κατέστρεψε τη Μαρία Κάλλας;
Αλεξάνδρα Νίκα: «Πάντα ήθελα να γίνω μαμά σε μικρή ηλικία, όπως και η δική μου»
Αλεξάνδρα Νίκα: Η selfie της με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και τη Σήλια Κριθαριώτη – Με τις υπέροχες κυρίες μου
Αμαλία Κωστοπούλου: Παντρεύτηκε στο Τέξας με πολιτικό γάμο (φωτογραφίες)
Αριστότελης Ωνάσης, Τζάκι Κένεντι, Μαρία Κάλλας: Το «τρίγωνο» που συγκλόνισε τον κόσμο
Οι διεθνείς κινήσεις Κυριακού, σύγκρουση Σκάι με Κουρδή, η Μαραγκουδάκη πήρε το όπλο της, η Alter Ego, ο Ευαγγελάτος και η Τατιάνα, τι συμβαίνει με Ρουβά και ΕΡΤ