ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Euroseas (Αριστείδης Πίττας): Παρήγγειλε άλλα τέσσερα πλοία μεταφοράς κοντέινερ και συνολικά ναυπηγεία δέκα πλοία αξίας 500 εκατ. δολαρίων
Η Euroseas Ltd., του Αριστείδη Πίττα, γνωστοποίησε δύο νέα συμβόλαια χρονοναύλωσης για τα 2.556 teu πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων EM Corfu and Evridiki G τα οποία κατασκευάστηκαν το 2001.
Το EM Corfu ναυλώθηκε για ελάχιστη περίοδο 18 μηνών και μέγιστη περίοδο 20 μηνών κατ’ επιλογή του ναυλωτή με μεικτό ημερήσιο ναύλο 28.000 δολάρια την ημέρα.
Το Evridiki G ναυλώθηκε για ελάχιστη περίοδο 14 μηνών και μέγιστη περίοδο 16 μηνών κατ’ επιλογή του ναυλωτή με μεικτό ημερήσιο επιτόκιο 29.500 δολάρια την ημέρα.
Και τα δύο πλοία θα ξεκινήσουν τις νέες ναυλώσεις τους με την ολοκλήρωση των υφιστάμενων, περί τα μέσα Φεβρουαρίου 2025 για το EM Corfu και αρχές Φεβρουαρίου 2025 για το Evridiki G.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βουλευτικές εκλογές στην Κύπρο: Στο 33,6% η αποχή παγκύπρια, ψήφισαν 378.150 ψηφοφόροι
- Οριοθετήθηκε η φωτιά στα Καλύβια Θορικού
- Νετανιάχου: Ο Τραμπ συμφωνεί ότι ενδεχόμενη συμφωνία με το Ιράν πρέπει να εξαλείψει την πυρηνική απειλή
- Τραμπ για Ιράν: Ο χρόνος είναι με το μέρος μας, δεν θα βιαστούμε – Ο αποκλεισμός παραμένει μέχρι να υπάρξει συμφωνία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.