ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Euroseas Ltd., του Αριστείδη Πίττα, γνωστοποίησε δύο νέα συμβόλαια χρονοναύλωσης για τα 2.556 teu πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων EM Corfu and Evridiki G τα οποία κατασκευάστηκαν το 2001.
Το EM Corfu ναυλώθηκε για ελάχιστη περίοδο 18 μηνών και μέγιστη περίοδο 20 μηνών κατ’ επιλογή του ναυλωτή με μεικτό ημερήσιο ναύλο 28.000 δολάρια την ημέρα.
Το Evridiki G ναυλώθηκε για ελάχιστη περίοδο 14 μηνών και μέγιστη περίοδο 16 μηνών κατ’ επιλογή του ναυλωτή με μεικτό ημερήσιο επιτόκιο 29.500 δολάρια την ημέρα.
Και τα δύο πλοία θα ξεκινήσουν τις νέες ναυλώσεις τους με την ολοκλήρωση των υφιστάμενων, περί τα μέσα Φεβρουαρίου 2025 για το EM Corfu και αρχές Φεβρουαρίου 2025 για το Evridiki G.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Κομισιόν το σχέδιο για τον Οργανισμό – Αγωνία για τις πληρωμές στους αγρότες
 - Shein: Στο στόχαστρο των γαλλικών αρχών με πρόστιμα εκατ. – Εντόπισαν «παιδικές» σεξουαλικές κούκλες
 - Μασκ προς Νεοϋορκέζους: Ψηφίστε τον Κουόμο και όχι τον «Μουμντούνι ή όποιο είναι το όνομά του»
 - Ιωάννης Α. Ξυλάς ( πρόεδρος της Intercargo): Κοιτάμε προς το μέλλον με εστίασή στην προώθηση της ποιότητας