ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Η τεχνολογία μπορεί και πρέπει να είναι αρωγός κάθε παιδιού και της πολιτείας, ώστε οι νέες και οι νέοι μας να μεγαλώνουν σε ακόμα πιο ασφαλές περιβάλλον”. Αυτό τόνισε ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, με αφορμή την παρουσίαση του Safe Youth.
Ο υπουργός χαρακτήρισε την εν λόγω εφαρμογή, ένα ακόμα “εργαλείο για να προστατεύσουμε κάθε παιδί απέναντι στη βία” και πρόσθεσε ότι θα λειτουργήσει ως “αναγκαίο και πολύτιμο συμπλήρωμα των δράσεων που έχει ανακοινώσει η ελληνική κυβέρνηση”.
“Μέσα από τις καινοτόμες λειτουργίες της, η εφαρμογή παρέχει νέες δυνατότητες για την ασφάλεια και, ευρύτερα, την ενδυνάμωση των ανηλίκων”, επεσήμανε ο κ. Πιερρακάκης.
“Όλα τα υπουργεία, η τοπική αυτοδιοίκηση και η κοινωνία των πολιτών, ενώνουμε δυνάμεις για την προστασία κάθε παιδιού, τόσο εντός, όσο και εκτός του σχολικού περιβάλλοντος”, κατέληξε ο υπουργός στην ανάρτηση, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Ελληνική Αστυνομία και το Ίδρυμα Vodafone για την “εξαιρετική”, όπως χαρακτήρισε πρωτοβουλία.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Αγρίνιο: Νεκρή γυναίκα που πυροβολήθηκε εξ επαφής – Αναζητείται ο σύντροφός της
Η κόρη του Πολάκη καταγγέλλει τον Κασσελάκη για διαρροή του email της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λάρισα: Τραγικός θάνατος γυναίκας έπειτα από φωτιά στο σπίτι της
- Jumbo: Guidance για αύξηση πωλήσεων 5% και καθαρά κέρδη έως 320 εκατ. ευρώ το 2026
- Ληστεία σε μονοκατοικία στα Μεσόγεια: Άρπαξαν 65.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας
- Δομική Κρήτης: Νέα σύμβαση 9,19 εκατ. ευρώ για το λιμάνι της Ίου και έργα στον ΔΔΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.