ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τρία άτομα κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν το νέο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, των οποίων τα ονόματα έχουν βγει στην δημοσιότητα.
Σύμφωνα με όσα δήλωσαν πηγές των υπηρεσιών επιβολής του νόμου στο ABC News, η φερόμενη συνωμοσία, φαίνεται να συνδέεται με το Ιράν, η οποία συν τοις άλλοις είχε σκοπό την δολοφονία και πολλών Ιρανών αντιφρονούντων.
Οι Farhad Shakeri, Carlisle Rivera και Jonathan Loadholt κατηγορούνται για φόνο επί πληρωμή, δήλωσαν οι πηγές. Οι Rivera και Loadholt έχουν συλληφθεί, ενώ ο Shakeri αναζητείται.
Οι άνδρες φαίνεται να έχουν προσληφθεί από κάποιον που γνώρισαν στη φυλακή και ο οποίος διατηρεί «ένα δίκτυο εγκληματικών συνεργατών … για να προμηθεύει το IRGC (Φρουροί της Επανάστασης) με πράκτορες», για να πραγματοποιούν δολοφονίες στις ΗΠΑ, σύμφωνα με σχετικό δικαστικό έγγραφο.
Διαβάστε επίσης
Wall Street: Για πρώτη φορά πάνω από τις 6.000 μονάδες ο S&P 500 και πάνω από τις 44.000 ο Dow Jones
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κικίλιας: Έτοιμοι για πιο αυστηρά και σκληρά μέτρα στο μεταναστευτικό αν χρειαστεί
- LVMH: Επιστρέφει ο «ρυθμιστής» Μάικλ Μπερκ ως επικεφαλής του ομίλου στις ΗΠΑ
- Ίδρυμα Λασκαρίδη: Δώρισε καταδυτικά ρολόγια στα στελέχη της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών – Μητσοτάκης: Στηρίζουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις
- Η MSC Cruises του Τζιανλουίτζι Απόντε αποκτά ναυπηγείο για κρουαζιερόπλοια στις Μπαχάμες – mononewsTV
