ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας νέος κύκλος ομιλιών ξεκινά στην Ιστορική Βιβλιοθήκη, με θέμα το βιβλίο, την τυπογραφία και την ιστορία τους, μέσα από τα σπάνια, πολύτιμα και συχνά μοναδικά τεκμήρια των συλλογών της.
Με επίκεντρο το ελληνικό βιβλίο και σε συνεργασία με ερευνητές και επαγγελματίες από όλο το φάσμα μελέτης και παραγωγής των εκδόσεων, εξερευνούμε το ιστορικό υπόβαθρο, τις τεχνικές, την έμπνευση και πάνω από όλα τους ανθρώπους που έκαναν πραγματικότητα τα βιβλία που θαυμάζουμε από το παρελθόν μέχρι σήμερα.
Τις παρουσιάσεις θα ακολουθεί αναλυτική συζήτηση και επίδειξη σχετικού υλικού από τις συλλογές της Ιστορικής Βιβλιοθήκης.
Απαραίτητη αίτηση.
Δωρεάν συμμετοχή. Έως 50 άτομα, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Διαβάστε επίσης
Φάρατζ: Θέλει να κινηθεί «παρασκηνιακά» για να οικοδομήσει δεσμούς με την κυβέρνηση Τραμπ
Hellenic Cables: Υπέγραψε σύμβαση για την υποβρύχια διασύνδεση των νησιών του Ιονίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O ούριος άνεμος στις 31ες Πλοές στην Άνδρο, η Themis Z και η Cordelia de Castellane στη Μύκονο και το Yacht Club του St. Barths
- «Τραμπ Στατίστικς»
- Ποιοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα Τραμπ για να φτάσει ο στρατηγικός εμπορικός στόλος με αμερικανική σημαία τα 250 πλοία
- Intertrade Hellas: Στην τελική ευθεία η επένδυση των 100 εκατ. ευρώ – Πώς ο Γιάννης Ντεληδήμος χτίζει το νέο κεφάλαιο της Softex
