ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Κατάρ γίνεται ο μεγαλύτερος αγοραστής αμερικανικού LNG – Η στρατηγική πίσω από τη στροφή στις ΗΠΑ
Οι Ηνωμένες Πολιτείες “ανησυχούν βαθύτατα” από τις αναφορές για αύξηση της βίας από Ισραηλινούς εξτρεμιστές εποίκους κατά Παλαιστινίων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μάθιου Μίλερ, μετά τις φωτιές που έβαλαν Εβραίοι έποικοι σε αυτοκίνητα στα περίχωρα της Ραμάλας.
Ο Μίλερ δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν καταστήσει σαφή την ανησυχία τους αυτή στην ισραηλινή κυβέρνηση και είναι καθήκον των αρχών να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για την αποκλιμάκωση της κατάστασης και για να λογοδοτήσουν όλοι οι δράστες.
Διαβάστε επίσης
Συρία: Νεκρός ο επικεφαλής του δικτύου πληροφοριών της Χεζμπολάχ από ισραηλινό πλήγμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: Γιατί δεν εντοπίστηκαν νωρίτερα οι μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής – Τι απαντά για myDATA ελέγχους και ΕΛΑΣ
- Ελληνικό γιαούρτι: Κάνει πάταγο στα βρετανικά σούπερ μάρκετ – Στα 1,69 δισ. ευρώ οι εξαγωγές το οκτάμηνο
- BofA για Coca-Cola HBC: Στα 66,47 ευρώ η τιμή στόχος μετά το ισχυρό τρίμηνο – Ανεβαίνει ο πήχης για το 2026
- Διάλογος Εικαστικών Τεχνών στο Ωδείο Αθηνών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.