ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ναυτιλιακή εταιρεία Golden Union, του Θεόδωρου Βενιάμη κατέγραψε σημαντικά κέρδη από την πώληση ενός πλοίου bulker newcastlemax.
Υπενθυμίζεται ότι η Golden Union, είχε αγοράσει το πλοίο Crassier, χωρητικότητας 206.300 dwt, ναυπήγησης 2007, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια.
Το έτος 2020, είχε πληρώσει στην ιαπωνική εταιρεία NYK συνολικά 14,5 εκατομμύρια δολάρια για να το αποκτήσει.
Το πλοίο Crassier, πωλήθηκε σε κινεζικά συμφέροντα για 28,8 εκατομμύρια δολάρια. Η εκτίμηση για την αξία του πλοίου Crassier από την Signal Ocean και την VesselsValue, κυμαίνεται μεταξύ 25,5 και 25,8 εκατομμυρίων δολαρίων.
Διαβάστε επίσης
Τα Ναυπηγεία Σαλαμίνας ολοκλήρωσαν και παρέδωσαν τα πρώτα 2 περιπολικά τύπου ISLAND στο ΠΝ
Αύριο η κρίσιμη συνέλευση των μετόχων της Seanergy
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Ποσειδώνος στις 4 και 5 Φεβρουαρίου
- Wall Street: Βαρύ sell off για τις τεχνολογικές μετοχές – Στο -2% ο Nasdaq λίγο πριν το κλείσιμο
- ΗΠΑ: Συνάντηση Τραμπ με τον πρόεδρο της Κολομβίας Γκουστάβο Πέτρο
- Σαμαράς: Συνεχίζει την κριτική στον Μητσοτάκη, χωρίς να ανοίγει τα χαρτιά του για νέο κόμμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.