ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε σύσκεψη για την επισκόπηση των μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας της Αττικής, με βάση τον σχεδιασμό και τις κρίσεις επικινδυνότητας που εκπόνησε η Περιφέρεια τους προηγούμενους μήνες προήδευσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κατά τη σύσκεψη εξετάστηκαν έργα που αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα, πρωτίστως οι εν εξελίξει καθαρισμοί ρεμάτων καθώς και η ολοκλήρωση κατασκευής υποδομών, ενώ συζητήθηκαν δυνατότητες επίσπευσης των χρονοδιαγραμμάτων και πρόσθετα χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν.
Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ο υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης, ο υφυπουργός Θάνος Πετραλιάς, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργος Μυλωνάκης και ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Στέλιος Κουτνατζής.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Βενιζέλος: Η μεταπολίτευση ήταν η καλύτερη περίοδος από τη σύσταση του ελληνικού κράτους
Μητσοτάκης στα 50ά γενέθλια της ΟΝΝΕΔ: «Το brain drain σε μεγάλο βαθμό έχει αναστραφεί»
Ειρήνη Μουρτζούκου: «Αν είχα την Πισπιρίγκου μπροστά μου θα την σκότωνα»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ένα δεξαμενόπλοιο δέχτηκε επίθεση στα Στενά του Ορμούζ, σώοι όλοι οι ναυτικοί
- Μπέσεντ: Από 23/9 οι αεροπορικές εταιρείες του Ιράν δεν θα λειτουργούν «πουθενά στον κόσμο»
- ΑΑΔΕ: 30 απαντήσεις για την ΕΑΕ 2026 – Τι ισχύει για μισθωτήρια, ΑΤΑΚ, ΚΑΕΚ και ενισχύσεις
- CNN: Η Ευρώπη προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο σύγκρουσης με Ρωσία – Το ευάλωτο πέρασμα από την Πολωνία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.