ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του συγγραφέα Θανάση Βαλτινού εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση του στο Facebook.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Αποχαιρετούμε τον πεζογράφο μας Θανάση Βαλτινό. Έναν σπουδαίο αφηγητή, που με την πένα του εξερεύνησε τις ανθρώπινες αντιφάσεις και τις κοινωνικές αντιθέσεις. Αποτυπώνοντας, παράλληλα, τις πιο αιχμηρές γωνίες της ελληνικής ιστορίας.
Στη μακρά διαδρομή του αναμετρήθηκε με τις εκφραστικές φόρμες και φώτισε νέους δρόμους στις επόμενες γενιές. Υπήρξε σεμνό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.
Ενώ και ως ενεργός πολίτης άφησε ένα ξεχωριστό αποτύπωμα στη δημόσια ζωή.
Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και στους οικείους του».
Η ανάρτηση του Πρωθυπουργού:
Διαβάστε επίσης:
Εάν είστε άνω των 40, μην κάνετε αυτά τα κοινά λάθη διατροφής
bluePass: Νέα υπηρεσία από τη ΔΕΗ για πιο προσιτή ηλεκτροκίνηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έ. Χουλιάρα (AstraZeneca): Καινοτομία υπό «διωγμό» – Το χρηματοδοτικό κενό του 1 δισ. και ο κίνδυνος των αποσύρσεων
- Ελένη Γερουλάνου: Η Εθνική Πινακοθήκη με αριθμούς
- Η τεχνητή νοημοσύνη κατηγορείται ότι… ασκεί δικηγορία: Η αγωγή κατά του ChatGPT που ανησυχεί τον νομικό κόσμο
- Lapin x Mary Katrantzou: Μια συλλογή με έμπνευση τον κόσμο της παιδικής φαντασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.