array(0) {
}
        
    
Menu
0.26%
Τζίρος: 212.33 εκατ.

Πόλεμος στο Ιράν: Τα ΗΑΕ κλείνουν τον εναέριο χώρο τους – Το Ισραήλ βομβαρδίζει τις πρωτεύουσες του Ιράν και του Λιβάνου (Live upd)

AUTO

bluePass: Νέα υπηρεσία από τη ΔΕΗ για πιο προσιτή ηλεκτροκίνηση

Πιο προσιτή γίνεται πλέον η φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου σε δημόσιους φορτιστές ΔΕΗ blue και στο σπίτι με τη νέα υπηρεσία της ΔΕΗ bluePass.

Η ΔΕΗ κάνει τη φόρτιση σταθερή υπηρεσία έναντι μιας μηνιαίας συνδρομής 20 ευρώ το μήνα και δίνει επιπλέον παροχές σε όσους την επιλέξουν.

1

Σημειώνεται ότι κατά μέσο όρο ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο καταναλώνει 18,8 kWh/100 χλμ. Ως εκ τούτου, με 50 kwh φόρτισης μπορεί να διανύσει περίπου 265 χλμ.

Ειδικότερα, με την ενεργοποίηση του bluePass στην εφαρμογή myΔΕΗ, οι οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων έχουν τη δυνατότητα, με €20 επιπλέον στον μηνιαίο λογαριασμό τους, να αποκτήσουν 50kWh κάθε μήνα για φόρτιση σε όλους τους δημόσια προσβάσιμους φορτιστές του δικτύου ΔΕΗ blue, όλων των ταχυτήτων, με επιπλέον δώρο 50 kWh/μήνα για φόρτιση στο σπίτι.

Παράλληλα, μπορούν να αγοράσουν με έκπτωση 15% οικιακούς φορτιστές και να επωφεληθούν από τη δυνατότητα εγκατάστασης τους από τη ΔΕΗ blue.

Ακόμη, ενεργοποιώντας το bluePass, οι χρήστες myΔΕΗ κερδίζουν 500 Miles+Bonus μίλια από την AEGEAN, ενώ παράλληλα επωφελούνται από προσφορές και εκπτώσεις κορυφαίων brand της αγοράς μέσω του ΔΕΗ myRewards Coupons.

Όσο για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, για πελάτες ρεύματος ΔΕΗ και με πρόσβαση στο myΔΕΗ, γίνεται σε λίγα βήματα μέσα από το myΔΕΗ, επιλέγοντας το σχετικό πεδίο bluePass.

Επίσης, για υφιστάμενα μέλη της εφαρμογής PPC blue app, υπάρχει σχετική σύνδεση με το myΔΕΗ για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας μέσα από την εφαρμογή PPC blue με τη σχετική ανακατεύθυνση στο περιβάλλον του myΔΕΗ.

Κάνοντας τη φόρτιση μια σταθερή ετήσια υπηρεσία στόχος της εταιρείας, είναι να μειώσει το κόστος φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, να κάνει πιο προσιτή την ηλεκτροκίνηση σε περισσότερους.

Διαθέτοντας το μεγαλύτερο δίκτυο δημόσια προσβάσιμων φορτιστών στην Ελλάδα, με περισσότερα από 2.400 σημεία φόρτισης, η ΔΕΗ επενδύει στη συνεχή ανάπτυξη του δικτύου φορτιστών και ταχυφορτιστών ΔΕΗ blue, ενώ παράλληλα εξελίσσει τις υπηρεσίες της δημιουργώντας έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων για τους οδηγούς της ηλεκτροκίνησης.

Η ΔΕΗ, ηγέτιδα δύναμη στην ενέργεια, ανταποκρίνεται στη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πράσινων μετακινήσεων με όχημά της τη ΔΕΗ blue.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ράλι των 3 ισχυρών, στο 8,5% της Φουρλής έχει ο Φέσσας, τα μηνύματα του Εξάρχου και το νέο deal, ποιος shipowner χτίζει 120 πλοία, οι συμβάσεις του Γεωργίου, δύο ισχυροί παίκτες στην Credia και τα πάρτι της Κίμπερλι και της Βάσως Φειδάκη
ΔΕΗ: Σημαντική αναβάθμιση από την EcoVadis στην αξιολόγηση βιωσιμότητας
Οι επιθετικές αγορές στον Φουρλή, η νέες business της Ελλάκτωρ, η νέα βίλα του Πάρη Λάτση, που επενδύουν τώρα Ίδρυμα Ωνάση – Ελμίνα Κοπελούζου – Άγγελος Κοταρίδης και οι παραιτήσεις 2 υφυπουργών
ΔΕΗ: Μοιράζει 2 εκ. ευρώ σε Κοζάνη και Φλώρινα σε πέντε χρόνια – Από σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής
Η βουτιά των μετοχών και οι εταιρείες «κατσαρίδες», γιατί είναι ελκυστικές οι τράπεζες, ο ιδιώτης της ΕΥΔΑΠ, η επένδυση της Λάτση, η «ζαριά» του Τοπούζογλου, η ήττα Οικονόμου από Τσαντάνη και η τάπα του Παπασταύρου
ΔΕΗ: Ξεκινά η διάθεση ομολόγου για κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας ύψους 5 εκατ. ευρώ
Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Optima, ΑΔΜΗΕ, ΔΕΗ, ΟΤΕ
Τιμολόγια ρεύματος: Μάχη για το μερίδιο στα μπλε – Ποιο είναι το φθηνότερο
ΔΕΗ: Νέα άνοδος στον δείκτη ATHEX ESG του ΧΑ
ΔΕΗ-Metlen: Γιατί Στάσσης και Μυτιληναίος έδωσαν τα χέρια στην αποθήκευση ενέργειας εκτός Ελλάδας