ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Να μπουν μπροστά οι νέοι στο εγχείρημα δημιουργίας του νέου πολιτικού φορέα, ζήτησε η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, κατά την ομιλία της στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
«Να βρούμε νέους ανθρώπους, οι οποίοι θα μπουν μπροστά, όχι να φορέσουμε τα ρούχα μας αλλιώς, να βάλουμε μπροστά τους νέους που έχουν την ορμή να δώσουν κι άλλες μάχες», είπε η κ. Καϊλή και απευθυνόμενη στους μεγαλύτερους σε ηλικία σημείωσε: «Οι νέοι δεν είναι αντίπαλοι σας. Είναι η εξέλιξη και το μέλλον σας. Αντί να γυρνάνε στα τηλεοπτικά κανάλια στελέχη που ψάχνουν τη δικαίωση τους, αφήστε να βγουν μπροστά οι νέοι άνθρωποι».
Μίλησε ακόμα για ισότητα στις ευκαιρίες που δίνονται στους νέους και είπε πως μπορεί να επιτευχθεί με περιορισμό στις θητείες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μητσοτάκης: Τιμωρούνται από το κράτος οι προσωπικότητες του πολιτισμού
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάταγο έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο συνέδριο της ΔΗΣΥ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κλάους Ρέγκλινγκ: Εάν οι μεταρρυθμίσεις συνεχιστούν η Ελλάδα θα μπορέσει να επιστρέψει στις αγορές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Μάντζαρης (Green Tank): Αποκλίνουμε πλήρως από την τροχιά του ΕΣΕΚ – Στα 15 εκατ. τόνοι οι εκπομπές ηλεκτροπαραγωγής
- Νίκος Χασαπόπουλος: Ρώτησα ευθέως αν θα ρίξει την κυβέρνηση
- Κοντογεώργης στο mononews: H αποχή των αγροτών απ’ το διάλογο δεν είναι παραγωγική
- Χρύσα Ρώμα στο mononews: H ζωή δεν θέλει τόση υπερανάλυση