ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την άποψη ότι «φιλοκυβερνητικά μέσα έχουν υιοθετήσει πλήρως τις δήθεν πληροφορίες που μεταδίδουν κάποιες ομάδες που θέλουν να παρουσιαστούν ως πλειοψηφία σχετικά με το σώμα των συνέδρων ενόψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ» εκφράζουν πηγές που πρόσκεινται στο Στέφανο Κασσελάκη.
Όπως καταγγέλλουν, «αυτό συμβαίνει μάλιστα τέσσερις ημέρες πριν διεξαχθούν οι εκλογές για την ανακήρυξη των συνέδρων» και αναρωτιούνται «αν πρόκειται για ευσεβείς πόθους ή προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα προσπαθώντας να αποθαρρύνουν τα μέλη από το να εκφραστούν». «Σίγουρα δεν μπορεί να ξέρουν το αποτέλεσμα πριν διεξαχθούν εκλογές. Θα ήταν χρήσιμο να μας διευκρινίσουν τι από όλα ισχύει», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.
Πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Στυλιανίδης: Στόχος μας η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη – επιβάτη και η ορθή ενημέρωσή του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Καραμανλής: Καμπανάκι για τον πρωτογενή τομέα και την ερήμωση της περιφέρεια
- Fed: Προειδοποίηση Goolsbee για τα επιτόκια και την «έκρηξη» παραγωγικότητας από την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Αμπελόκηποι: Ποινή φυλάκισης 18 μηνών στη 72χρονη για το παράνομο «γηροκομείο» σε διαμέρισμα
- «Νοιάζομαι. Εξετάζομαι.»: Και ο Μάιος γίνεται μήνας δράσης ενάντια στον Καρκίνο του Δέρματος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.