ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ευγνωμοσύνη τού κυπριακού λαού και της κυπριακής κυβέρνησης για την πλήρη και εναρμονισμένη συμπαράσταση που παράσχουν οι ελληνικές κυβερνήσεις, εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου Βασίλης Πάλμας, ο οποίος παρακολούθησε τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Μιλώντας για τη σημερινή μέρα του ΟΧΙ, ο κ. Πάλμας την χαρακτήρισε ως μέρα «μεγάλης υπερηφάνειας, τιμής και συγκίνησης για τον απανταχού ελληνισμό», ενώ συνεχάρη όλους όσοι συμμετείχαν στην παρέλαση και τον άψογο τρόπο που την έφεραν εις πέρας.
Τόνισε δε, ότι «ως κυπριακή κυβέρνηση και κυπριακός ελληνισμός αγωνιζόμαστε και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις και συνθήκες ώστε να επιλυθεί το Κυπριακό που για 50 χρόνια βρισκόμαστε κάτω από ημικατοχή».
Διαβάστε επίσης:
Νίκος Δένδιας: Ημέρα απόδοσης τιμής σε όσους πολέμησαν για την Eλευθερία της Ελλάδας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ancient Kallos: Δέκα χρόνια ελληνικής κομψότητας αποτυπώνονται στο πρώτο λεύκωμα του οίκου
- Φάρμακα για την παχυσαρκία: Γιατί δεν αδυνατίζουν όλοι – Τι συμβαίνει, ο Πλούταρχος Τζούλης εξηγεί
- Jackaroo: Επεκτείνει τα καταστήματά της στην Ελλάδα και σχεδιάζει διεθνή παρουσία με έμφαση στο νεανικό κοινό
- Οι 2 εκπλήξεις του ΚΜ, το… άλλο ΠΑΣΟΚ, ο Τσίπρας και τα τρακτέρ, τι τρέχει με τις φρεγάτες ΜΕΚΟ, η συγκίνηση και ο Δένδιας