ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Πρόεδρος της Αυστρίας Αλεξάντερ Βαν ντερ Μπέλεν ανακοίνωσε σήμερα ότι ανέθεσε στον καγκελάριο Καρλ Νεχάμερ, επικεφαλής του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος (OVP), να σχηματίσει κυβερνητικό συνασπισμό, παρόλο που το ακροδεξιό Κόμμα της Ελευθερίας ήρθε πρώτο στις εκλογές του περασμένου μήνα.
Ο Βαν ντερ Μπέλεν δήλωσε σε ομιλία του πως ζητάει από τον Νεχάμερ, το κόμμα του οποίου ήρθε δεύτερο, να διεξαγάγει συνομιλίες για το σχηματισμό συνασπισμού με τους Σοσιαλδημοκράτες που ήρθαν τρίτοι, εφόσον κανένα κόμμα δεν θέλει να κυβερνήσει με τον ηγέτη του ακροδεξιού Κόμματος της Ελευθερίας Χέρμπερτ Κικλ.
Διαβάστε επίσης:
Απίστευτη τραγωδία στο Ναύπλιο: Αγόρι έπεσε από τις εξέδρες του γηπέδου και σκοτώθηκε
Δημήτρης Πατρίκιος: Ανέλαβε επικεφαλής της V.Group σε Ελλάδα και Med Cluster
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση με μουσική των Metallica
- Πειραιάς: Σύλληψη 22χρονου ημεδαπού από το Κεντρικό Λιμεναρχείο με 530 γραμμάρια κοκαΐνης
- Metallica: «Σεισμός» στο ΟΑΚΑ – Υπερθέαμα στη σκηνή των 360 μοιρών
- Ρωσία: Ο Πούτιν υποδέχθηκε τον Σλοβάκο πρωθυπουργό Φίτσο στις εκδηλώσεις της επετείου για τη νίκη επί της ναζιστικής Γερμανίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.