ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός 4,8 Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 19/10 στον θαλάσσιο χώρο ανοιχτά της Σητείας.
Η σεισμική δόνηση, σύμφωνα με την Αναθεωρημένη Λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, είχε επίκεντρο 13 χιλιόμετρα νότια-νοτιοανατολικά της Ζάκρου.
Το δε εστιακό βάθος ήταν 11,3 χιλιόμετρα.
Διαβάστε επίσης
Drone της Χεζμπολάχ εκτοξεύτηκε με στόχο το σπίτι του Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Καισάρεια
Η Tesla αποκαλύπτει το ρετρό – φουτουριστικό Robovan
Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 25 Οκτωβρίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τράπεζα Κύπρου: Εξαγοράζει εξυπηρετούμενα δάνεια €150 εκ. – Αποκτά χαρτοφυλάκιο καταθέσεων ύψους €500 εκ.
- Δένδιας μετά το ΚΥΣΕΑ: Περνάμε σε νέα εποχή – Τι έπεται σε «Ασπίδα του Αχιλλέα», F-35, φρεγάτες ΜΕΚΟ και F-16 Block 50 σε Viper
- Λιμενικό Σώμα: Νέος Αρχηγός ο Χρήστος Κοντορουχάς
- Πόσο θα μειωθούν οι τιμές σε βενζίνη και diesel κίνησης – Τα 4 μέτρα για τις επιπτώσεις του πολέμου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.