Ο Guido Grimaldi, γιος του Εμανουέλε Γκριμάλντι, επανεξελέγη ομόφωνα πρόεδρος της Alis, της Sustainable Intermodal Logistics Association.
«Αυτές οι εκλογές – δήλωσε – συμπίπτουν με μια πολύ σημαντική μέρα, γιατί γιορτάζουμε τα πρώτα οκτώ χρόνια της ένωσης μας, που κατάφερε επιτέλους να δώσει φωνή στον κλάδο μας και να δώσει ζωή σε μια πραγματική κουλτούρα μεταφορών και logistics».
Στη συνέχεια, ο Γκουίντο Γκριμάλντι πρόσθεσε: «Το γεγονός που θα ήθελα να υπογραμμίσω είναι η απίστευτη και ταχεία ανάπτυξη που βιώσαμε αυτά τα χρόνια.
Σήμερα η Alis αντιπροσωπεύει 2.300 εταιρείες, 320.000 εργαζόμενους και 90 δισεκατομμύρια συνολικό κύκλο εργασιών σε ιταλικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Αυτά τα νούμερα επιτυγχάνονται με σκληρή καθημερινή δουλειά, μεταδίδοντας και λαμβάνοντας εμπιστοσύνη στα μέλη και εστιάζοντας σε μια συμπαγή και με κίνητρα ομάδα και γι’ αυτό ευχαριστώ όλους τους διευθυντές και τους συναδέλφους της Alis».
Διαβάστε επίσης:
Χακάν Φιντάν: Η Τουρκία δεν προσδιορίζει την πολιτική της μέσα από την Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άνοδο σημείωσε ο χρυσός έπειτα από την ανακοίνωση του Γουόλερ για πιθανή μείωση των επιτοκίων
- BC Partners: Αναμένεται ότι θα προβεί στην πώληση της εταιρείας λογισμικού Navex
- Χρυσοχοΐδης: Συγχαρητήρια για την εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών στο οποίο συμμετείχαν αστυνομικοί
- Μητσοτάκης: Συζήτηση με τον Κωνσταντίνο Δασκαλάκη στο πλαίσιο του συνεδρίου «Greeks in AI» – Live
