ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ναυτιλιακή εταιρεία DryDel, του Κώστα Δελαπόρτα, πρόσθεσε στο στόλο της το «MV Lolita», συνολικής χωρητικότητας 40.420 dwt, που έχει μήκος 182 μέτρα και πλάτος 31.60 μέτρα.
Το πλοίο, ναυπηγήθηκε στα ιαπωνικά ναυπηγεία Namura Shipyard και υπενθυμίζεται ότι MV Lolita είναι το τέταρτο κατά σειρά νεότευκτο σύγχρονο bulk carriers που κατασκεύασε για λογαριασμό της DryDel. Συνολικά η εταιρεία διαχειρίζεται δεκατρία φορτηγά πλοία.

Διαβάστε περισσότερα:
Four Seasons – AGC Equity Partners: Δημιουργία πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας στη Μύκονο
Xρυσός: Προβλέψεις της αγοράς για άνοδο 10% το 2025 και νέο ρεκόρ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σταύρος Παπασταύρου: Δεν υπάρχει επιστροφή στο Ρωσικό φυσικό αέριο – Θέλουμε να γίνουμε παραγωγός φυσικού αερίου τα επόμενα χρόνια
- Χατζηδάκης: Τα μέτρα στήριξης θα εφαρμοστούν ανεξάρτητα από την πορεία των διεθνών εξελίξεων
- Μπαχρέιν: Αίτημα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για έγκριση χρήσης βίας για να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- Κύπρος: Το HMS Dragon εντάσσεται στην αεράμυνα του νησιού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.