ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υστερα από είκοσι μια ημέρες εντατικής νοσηλείας, οι θεράποντες ιατροί ανακοίνωσαν ότι η σπουδαία τραγουδίστρια Μαρινέλλα μεταφέρεται σε απλό θάλαμο όπου και θα συνεχιστεί η φροντίδα της
Τα πρώτα αισιόδοξα νέα για την κατάσταση της Μαρινέλλας ανακοίνωσαν το πρωί της Τετάρτης οι θεράποντες ιατροί.
Σύμφωνα με το ανακοινωθέν που υπογράφουν οι Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης και Κωνσταντίνος Σπέγγος η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού μεταφέρεται πλέον σε απλό θάλαμο όπου και θα συνεχιστεί -για όσο απαιτηθεί- η νοσηλεία της.
Η Μαρινέλλα νοσηλεύτηκε για είκοσι μια ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Υγεία», ύστερα από σοβαρό αγγειακό επεισόδιο το οποίο εκδηλώθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου και ενώ η ίδια τραγουδούσε στη σκηνή του Ηρωδείου, σε συναυλία – αφιέρωμα στη μακρά και σπουδαία πορεία της στο τραγούδι.
Διαβάστε επίσης
Ο Τζόνι Ντεπ σε νέο ρόλο – Μια έκθεση – έκπληξη με έργα του
Γιατί ο Μάριος Ηλιόπουλος αγόρασε το 3,5% των μετοχών της Γιουβέντους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Προβληματισμός για τις εμπορικές συμφωνίες των ΗΠΑ, βουτιά για τις τιμές
- Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς – Σε γενική επιφυλακή η Πυροσβεστική – Τι να προσέχουν οι πολίτες
- Intel: Κατρακυλά η μετοχή καθώς το σχέδιο του νέου CEO που ανησύχησε τους επενδυτές
- Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης: Mέτρα για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων
