ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στην ισχυρή γυναίκα της ελληνικής ναυτιλίας, Αθηνά (Νουνού) Μαρτίνου, η οποία έφυγε από τη ζωή το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Η νεκρώσιμος ακολουθία της Αθηνάς Μαρτίνου έγινε τη Δευτέρα στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στη Βουλιαγμένη, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας και του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου. Στην ακολουθία χοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Σύρου, Τήνου, Μυκόνου Δωρόθεος και ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Βούλας Βουλιαγμένης Αντώνιος καθώς και Μητροπολίτης Θεοδώρητος, εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη.
Μεταξύ άλλων στην κηδεία παρέστησαν οι υφυπουργοί Βασίλης Οικονόμου και Βασίλης Σπανάκης, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας, ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος και Ευάγγελος Αποστολάκης, οι δήμαρχοι Βούλας Βουλιαγμένης Γρήγορης Κωνσταντεέλος, Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, η πρώην υπουργός Φάνη Πετραλιά, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Γιώργος Αλεξανδράκης, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθήνας Γεράσιμος Σιάσος, ο υποδιοικητής του Αγίου Όρους Αρίστος Κασμίρογλου, επιχειρηματίες και εφοπλιστές, όπως ο Σωκράτης Κόκκαλης.


Διαβάστε επίσης
Αθηνά (Νουνού) Μαρτίνου: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών η ισχυρή γυναίκα της ελληνικής ναυτιλίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κέλλυ Δρίτσα (Nereus): Η βράβευση στα Lloyds, το επόμενο βήμα και ο ανταγωνισμός
- Εθνική Τράπεζα: Πώς θα πάρετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με δάνειο από 3.000 έως 30.000 ευρώ
- Οι Έλληνες εφοπλιστές ναυπηγούν 693 πλοία – Αυξήθηκαν οι παραγγελίες κατά 42 πλοία μέσα σε ένα μήνα
- Προχωρά το project της Μαρίνας Αλίμου – Στις αρχές του 2026 οι οικοδομικές άδειες για το «χρυσό» asset της REDS
