ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη βαθιά του λύπη για τον θάνατο του πυροσβέστη, Γ. Κουτσοκώστα, χθες στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στον Ασπρόπυργο εκφράζει μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.
Συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας υπογραμμίζει:
«Εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για τον χαμό ενός νέου πυροσβέστη, του Γιώργου Κουτσοκώστα, εχθές βράδυ σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στον Ασπρόπυργο. Εύχομαι να αναρρώσουν γρήγορα οι άλλοι δυο πυροσβέστες μας που επέβαιναν στο όχημα».
Εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για τον χαμό ενός νέου πυροσβέστη, του Γιώργου Κουτσοκώστα, εχθές βράδυ σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στον Ασπρόπυργο. Εύχομαι να αναρρώσουν γρήγορα οι άλλοι δυο πυροσβέστες μας που επέβαιναν στο όχημα.
— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) October 12, 2024
Διαβάστε επίσης
Ασπρόπυργος: ΕΔΕ για το δυστύχημα με έναν νεκρό 45χρονο πυροσβέστη και 2 τραυματίες
Καιρός: Αίθριος με τοπικές βροχές σήμερα – Πότε θα πέσει η θερμοκρασία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Allwyn: Μειώνει το κόστος χρηματοδότησης – Στα 55 εκατ. ευρώ η ιδιωτική τοποθέτηση ομολόγων
- Apple: Ζητά άδεια από την κυβέρνηση Τραμπ για αγορά κινεζικών τσιπ
- Γαυγίζει συνεχώς ο σκύλος του γείτονα; Πότε να καλέσετε την αστυνομία και πότε δικαιούστε αποζημίωση
- Οι «κρυφές» έξοδοι στη σύνταξη για 30.000 μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τοπογράφους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.