ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σειρήνες προειδοποίησης εισερχόμενων πυραύλων-ρουκετών ήχησαν σήμερα το απόγευμα σε δεκάδες πόλεις στο βορειοδυτικό Ισραήλ, ενώ η χώρα ετοιμάζεται να γιορτάσει το Γιομ Κιπούρ, με τον ισραηλινό στρατό να αναφέρει ότι «περίπου 80 βλήματα» εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο.
Το Γιομ Κιπούρ (Ημέρα της Εξιλέωσης) είναι η πιο ιερή ημέρα του χρόνου στον Ιουδαϊσμό.
Μεταξύ 17:21 και 17:24 «περίπου 80 βλήματα» εντοπίστηκαν στον εναέριο χώρο του Ισραήλ, που εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο, σύμφωνα με τον στρατό.
Το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο 12, το οποίο είχε ήδη διακόψει την κανονική ροή προγράμματος λόγω του Γιομ Κιπούρ, επέστρεψε στο ενημερωτικό του πρόγραμμα για ένα έκτακτο ολιγόλεπτο δελτίο μεταδίδοντας την είδηση για την εκτόξευση των βλημάτων αυτών.
Διαβάστε επίσης:
Η μετενσάρκωση ενός παλιού κελαριού στη Μεσαριά της Σαντορίνης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέο πακέτο 200 εκατ. ευρώ για την ενέργεια ετοιμάζει η κυβέρνηση – Fuel Pass, επιδότηση καυσίμων και Power Pass τα μέτρα που εξετάζονται
- Met Gala 2026: Η Kendall Jenner ως σύγχρονη Νίκη της Σαμοθράκης
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΒΑΞ, Ideal Holdings, Intracom, Motor Oil
- Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για την ενίσχυση των 150 ευρώ – Προθεσμία έως 15 Μαΐου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.