ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Γιώργο Φλωρίδη επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του η Πρέσβης της Αλγερίας στη χώρα μας, κα Zaina Benhabouche.
Κατά τη συζήτηση ο κ. Φλωρίδης αναφέρθηκε στις μεγάλες αλλαγές, οι οποίες ήδη πραγματοποιούνται αλλά και επίκεινται με σκοπό την αναβάθμιση του δικαστικού συστήματος και την επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης στη χώρα μας.
Από την πλευρά της η κα Benhabouche εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προγράμματα της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών στη χώρα μας και ενημέρωσε τον Υπουργό για τη λειτουργία και τις πρακτικές της Σχολής Δικαστών στην Αλγερία.
Κατά τη συνάντηση επιβεβαιώθηκε το θετικό κλίμα μεταξύ των δύο χωρών και εκφράστηκε η επιθυμία για την περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων των δύο Κρατών.
Διαβάστε επίσης:
ΣΥΡΙΖΑ: Αναβάλλεται η ΚΟ που είχε προγραμματιστεί για αύριο
LAMDA Development-SciCo: Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μαθητών για «έξυπνες» και βιώσιμες πόλεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Μικτά πρόσημα με τον αμυντικό κλάδο να δέχεται τις μεγαλύτερες πιέσεις
- ΕΛΑΣ: Σύλληψη 39χρονου μετά από καταδίωξη για διαρρήξεις σε Φιλοθέη και Ψυχικό – Λεία κοντά στο €1 εκατ. (Βίντεο)
- Ελληνικός Τουρισμός: Οι 5 βασικές τάσεις και οι προκλήσεις του τομέα για την επόμενη ημέρα
- Πούτιν σε Τραμπ: Θα επανεξετάσουμε τη θέση μας στις διαπραγματεύσεις μετά την ουκρανική επίθεση με drones