Η πολυτέλεια και το ξεχωριστό στυλ της Mazda ελκύουν όλους τους επισκέπτες της «Auto Athina 2024»!
Η προσέλευση των επισκεπτών της Έκθεσης «Auto Athina 2024» έχει μέχρι στιγμής ξεπεράσει κάθε πρόβλεψη και η παρουσία των δύο νέων μοντέλων της Mazda στο χαρακτηριστικό για την αισθητική του Ιάπωνα κατασκευαστή, περίπτερο στο Hall 1 (D2) του Metropolitan Expo, σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία!
Τόσο το νέο Mazda2 Hybrid, όσο και η πρωτοεμφανιζόμενη ναυαρχίδα της Μάρκας, το νέο CX-80, αποτέλεσαν δυνατούς πόλους έλξης για τους φίλους του αυτοκινήτου που συνέρρευσαν ήδη κατά χιλιάδες στην «Auto Athina 2024».
Το νέο ιδιαίτερα ευρύχωρο και συγχρόνως ιδιαίτερα ευέλικτο CX-80, με τις τρεις σειρές καθισμάτων στην πολυτελή του καμπίνα, δείχνει τη δυναμική της Mazda και τη δυνατότητά της να ανταποκρίνεται πάντα με ξεχωριστό στυλ, ιδιαίτερη καλαισθησία και μοναδική ποιότητα, στις ανάγκες του αγοραστικού κοινού.

Αντίστοιχα, το ιδανικό σε διαστάσεις αυτοκίνητο πόλης που μπορεί να παίξει όλους τους ρόλους για τις μετακινήσεις μιας οικογένειας, το νέο Mazda2 Hybrid, είναι εκεί για να δώσει πειστικές απαντήσεις σε όσους θέλουν την απόλυτη τεχνολογία για την επίτευξη μοναδικών επιδόσεων στους τομείς της οικονομίας χρήσης και της ευχρηστίας.
Έως τις 13 Οκτωβρίου, τα μοντέλα της Mazda θα περιμένουν όλους τους ενδιαφερόμενους στην “Auto Athina 2024” για να τους γοητέψουν με τις ικανότητες, τη σχεδίαση, αλλά και το premium ύφος τους.

Διαβάστε επίσης:
Μήπως οι τσάντες Dior και Gucci έγιναν πολύ ακριβές ακόμα και για τους super rich;
Γιάννης Στουρνάρας στους FT: Πιθανές δύο μειώσεις επιτοκίων από την ΕΚΤ το 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επέτειος εξέγερσης Πολυτεχνείου: Δρακόντεια μέτρα της ΕΛΑΣ με 5000 αστυνομικούς στην Αθήνα
- Άδωνις Γεωργιάδης: Στην Ιταλία μεταφέρθηκε ο 18χρονος Μάριος για μεταμόσχευση ήπατος
- Politico: Νέος ενεργειακός ρόλος για την Ελλάδα ως πύλη αμερικανικού LNG
- Μαγνησία: Εντοπίστηκε σορός άνδρα σε παραλία – Εξετάζεται αν ανήκει σε τουρίστα που αγνοείται εδώ και 40 ημέρες
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Ιδιοκτήτης ακινήτου έβαλε φωτοβολταϊκό στο σπίτι του και έφαγε… πρόστιμο 2.600 ευρώ – Γιατί η εφορία απέρριψε τη φοροέκπτωση για την επιδότηση ενεργειακής αναβάθμισης
ΑΑΔΕ: Επιστρέφεται ο ΕΝΦΙΑ για τα έτη 2014–2019 σε χιλιάδες φορολογουμένους – Για ποιον λόγο και ποιοι το δικαιούνται
Συνελήφθη η δημοσιογράφος Ράνια Καρατζαφέρη για απειλή και εξύβριση αστυνομικών που της έκαναν αλκοτέστ