ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ισραηλινός στρατός εξέδωσε απόψε νέα εντολή εκκένωσης για τους ενοίκους συγκεκριμένων κτιρίων στα νότια προάστια της Βηρυτού.
Μεταξύ των περιοχών όπου διατάχθηκε να εκκενωθούν κτίρια είναι και το Χάρετ Χρέιτ, ανέφερε ένας εκπρόσωπος του στρατού σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Τζέιμι Ντίμον: Να κάνουμε πιο εύκολη και φθηνή την εισαγωγή στο χρηματιστήριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θετικός για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις υποκλοπές ο ΣΥΡΙΖΑ
- Λεονάρντο Ντελ Βέκιο: Deal €10 δισ. για τον έλεγχο της Delfin Sarl – Γίνεται ο ισχυρότερος παίκτης στην αυτοκρατορία της EssilorLuxottica
- Άδωνις Γεωργιάδης: Εντός του 2027 η παραλαβή 255 νέων ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ
- Στο Ευρωκοινοβούλιο η υπόθεση με τις καταγγελίες για πλαστές υπογραφές της Φωνής Λογικής – Η Λατινοπούλου έχει ζητήσει την άρση ασυλίας της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.