ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης αποχωρώντας από την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, αντιτίθεται στο ζήτημα της διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη συμπληρώνοντας πως όσο απαράδεκτη είναι η δημοσιοποίηση της ενός μόνο πόθεν έσχες, άλλο τόσο απαράδεκτη είναι η κίνηση με το εξώδικο από τον κ. Κασσελάκη.
Ο ίδιος δε ζήτησε τη δημοσιοποίηση του δικού του πόθεν έσχες και από τον κ. Κασσελάκη να αποσύρει άμεσα το εξώδικο που έστειλε σε ένα κόμμα που ο ίδιος θέλει να ηγηθεί μέσω μίας δημοκρατικής διαδικασίας.
Διαβάστε επίσης:
Ιδού το ανανεωμένο Honda HR-V!
Cultural DestiNAtions Προορισμός: Η Ελλάδα μας!
Ferrari GTΟ: Καινούργια λάστιχα για το Θρύλο!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Χάθηκαν τα αρχικά κέρδη της ημέρας, καθώς το πετρέλαιο παραμένει στα 100 δολάρια το βαρέλι
- ΗΠΑ: Δικαστής ακύρωσε ως «προσχηματική» την έρευνα σε βάρος του προέδρου της Fed Τζερόμ Πάουελ
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ξεκίνησε η «Πολιτιστική Συνταγογράφηση» μέσω ΗΔΙΚΑ για ασθενείς με ψυχικά νοσήματα
- Πετρέλαιο: Πάνω από 100 δολάρια το Brent για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.