ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φωτιά, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο πίσω από τον ηλεκτρικό Σταθμό του ΗΣΑΠ στο κέντρο του Πειραιά.
Στην επιχείρηση κατάσβεση της φωτιάς συμμετέχουν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα και γερανοφόρο όχημα.
Διακοπή της κυκλοφορίας
Η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό “Πειραιάς – Κηφισιά ” προσωρινά διεξάγεται στο τμήμα Φάληρο- Κηφισιά, λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς σε κτίριο κοντά στον σταθμό “Πειραιάς”.
Λόγω της φωτιάς έχει κλείσει η οδός Κέκροπος από το ύψος της οδού Γούναρη έως την οδό Αλιπέδου.
Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες και βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ένα μεγάλο πυκνό σύννεφο καπνού έχει υψωθεί από τη φωτιά στην περιοχή ενώ μεγάλες φλόγες έχουν τυλίξει το κτίριο.

Διαβάστε επίσης
ΚΕΠΕ: Μείωση του δείκτη φόβου για την βραχυπρόθεσμη πορεία της οικονομίας
Πολλαπλούν μυέλωμα: Νεότερα δεδομένα σε μια χρόνια νόσο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κακοκαιρία: Ισχυρές καταιγίδες έως την Τρίτη – Η πρόγνωση για την 28η Οκτωβρίου
- Masdar-TΕΡΝΑ Ενεργειακή: Εξαγορά του φωτοβολταϊκού «Ενιπέας» 560 MW της Lightsource bp
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί από τα υψηλά εξαμήνου, με το Brent να βρίσκεται στα 114 δολάρια
- Οι ΗΠΑ εγγυήθηκαν την εξαγωγή 1,5 δισεκ. βαρελιών πετρελαίου μέσω του στενού του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.