ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η αστυνομία του Ισραήλ δήλωσε σήμερα ότι αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν σε μία επίθεση που φέρεται ν’ αποδίδεται σε χρήση όπλου στην πόλη Μπερσεμπά στο νότιο Ισραήλ, ενώ η υπηρεσία των πρώτων βοηθειών ανακοίνωσε το θάνατο του ενόπλου.
Σύμφωνα με την ίδια υπηρεσία, μία σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα δέχθηκε τη φροντίδα των νοσηλευτών στο σημείο της επίθεσης, ενώ άλλοι οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο.
Η κατάσταση ενός από τους τραυματίες χαρακτηρίζεται ως μέτρια προς σοβαρή.
Διαβάστε επίσης:
ΕΛΑΣ: Εντόπισε και απελευθέρωσε 11 μετανάστες από στάβλο στη Βοιωτία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καραβίας (Eurobank): «Δεν αρκεί να μοιράζουμε την πίτα, πρέπει να μεγαλώσουμε την οικονομία» – Ανάγκη για παραγωγικές επενδύσεις
- Η Σίλια Κριθαριώτη με τον Παναγιώτη Τσάκο στο επικό Halloween πάρτι της Χάιντι Κλουμ
- Σούπερ μάρκετ: Καταψύκτες στους 55 βαθμούς – Τρόφιμα εκατομμυρίων στα σκουπίδια
- Πλάκα: Απολογούνται οι 3 κλέφτες χαλκού που προκάλεσαν την έκρηξη με τους 6 νεκρούς – «Είμαι συντετριμμένος, δεν φταίω εγώ» (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.