ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ψήφισε η υποψήφια στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου στο Εκλογικό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου, καλώντας τα μέλη και τους φίλους του κόμματος «να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά και με το βλέμμα στο μέλλον, για να πάρουν το κόμμα στα «χέρια» τους.
«Σήμερα μετά από τρεις μήνες μιας διαδικασίας διαλόγου να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους. Να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά και με το βλέμμα στο μέλλον για τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, για μια νέα δυναμική πορεία, μια νέα δυναμική αρχή προκειμένου η χώρα να έχει στις 14 του μήνα ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση και στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ να είναι η επόμενη κυβέρνηση».
«Βλέπω πάρα πολύ κόσμο και γι’ αυτό πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία και θέλω να καλέσω όλες και όλους τους προοδευτικούς πολίτες να συμμετέχουν μαζικά, να σπάσουν τους μηχανισμούς, να γυρίσουν τη πλάτη στα συστήματα, προκειμένου να δώσουν μια ηχηρή απάντηση ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ».
Διαβάστε επίσης:
Ψήφισε ο Μιχάλης Κατρίνης: «Είμαι αισιόδοξος σε έναν αγώνα ελπιδοφόρο»
Εμανουέλ Μακρόν: Καλεί να σταματήσουν οι παραδόσεις κάποιων όπλων στο Ισραήλ – Η απάντηση Νετανιάχου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εντείνεται ο ανταγωνισμός στα Ναυπηγεία και ποιοι ερίζουν για τα λιμάνια του Λαυρίου και της Ελευσίνας
- Σίδνεϊ: Μουσουλμάνος φοιτητής από το Πακιστάν ο ένας δράστης του αιματοκυλίσματος – Η στιγμή που πολίτης τον αφοπλίζει
- Χρυσοχοΐδης: Ψευδείς οι καταγγελίες για αστυνομική βία στα αγροτικά μπλόκα
- Το νέο σχέδιο εξωστρέφειας της Ελλάδας: 760 δράσεις σε 70 χώρες