ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην οργάνωση ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα “είναι καλά”, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο.
Το ιρανικό πρακτορείο Tasnim μετέδωσε επίσης ότι ο Νασράλα είναι “ασφαλής”. Ωστόσο ένας υψηλόβαθμος Ιρανός αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας είπε στο πρακτορείο Reuters ότι η Τεχεράνη ερευνά την τύχη του Νασράλα.
Ο πρωθυπουργός του Λιβάνου Νατζίμπ Μικάτι κατηγόρησε το Ισραήλ για “πόλεμο γενοκτονίας” και σχολίασε, από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ότι οι σημερινές επιθέσεις στα νότια προάστια της Βηρυτού δείχνουν ότι το Ισραήλ “δεν ενδιαφέρεται” για τις προσπάθειες κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή.
Πολλά ισραηλινά τηλεοπτικά κανάλια μετέδωσαν νωρίτερα ότι στόχος της σημερινής επίθεσης στη Βηρυτό ήταν ο ηγέτης της Χεζμπολάχ. Ο ισραηλινός στρατός “επαληθεύει αν ο γενικός γραμματέας της Χεζμπολάχ βρισκόταν στο κτίριο στην καρδιά της Νταχίγια” (σ.σ. προάστιο στα αραβικά) μετέδωσε το κανάλι 12.
Ο ισραηλινός στρατός είπε στο Γαλλικό Πράκτορείο ότι “δεν κάνει κανένα σχόλιο για το θέμα”.
Διαβάστε επίσης:
Παυσανίας Παπαγεωργίου: «Μας προβληματίζει η δημοσκοπική εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ»
ΕΕ: Ζητά λιγότερα κινεζικά εξαρτήματα για να επιδοτήσει παραγωγούς πράσινου υδρογόνου
Attica Bank: Στις 19 Δεκεμβρίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 9μήνου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η «ευχή» του Κυριαζίδη άναψε φωτιές – Τον παραπέμπει στην επιτροπή δεοντολογίας ο Κακλαμάνης
- Μηχανή… δισεκατομμυρίων! Πώς η Ρεάλ έγινε, επί ημερών Πέρεθ, η πλουσιότερη ομάδα στην ιστορία του αθλητισμού
- Άδωνις Γεωργιάδης: Τι λέει για τα φάρμακα της παχυσαρκίας, το «μπάχαλο» στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τι θα γίνει με τους διοικητές
- Καρανδρίκας και Ζορμπάς σε Μπάγερν και Μίλαν: Οι ελληνικές ακαδημίες στέλνουν τα νέα τους διαμάντια στο εξωτερικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.