ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε θετικό έδαφος ολοκλήρωσαν την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας οι χρηματιστηριακοί δείκτες της Wall Street σημειώνοντας ήπια κέρδη.
Ειδικότερα, ο Dow Jones έκλεισε στις 42.124,65 μονάδες με ήπια άνοδο 0,15%. Από τις μετοχές του δείκτη με τη μεγαλύτερη άνοδο έκλεισαν οι Intel Corp. (3,30%), Boeing Co. (1,96%) και Walmart Inc. (1,61%), ενώ με τις μεγαλύτερες απώλειες έκλεισαν οι Walt Disney Co. (-0,83%), Salesforce Inc. ( -0,97%) και Merck & Co. Inc. (-1,31%).
Αντίστοιχα, ο S&P 500 έκλεισε στις 5.718,57 μονάδες με άνοδο 0,28%.
Τέλος, ο τεχνολογικός Nasdaq έκλεισε στις 17.974,27 μονάδες με άνοδο 0,14%.
Διαβάστε επίσης:
Σωκράτης Φάμελλος: Νωρίς ακόμη για να πω αν θα είμαι υποψήφιος
ΗΠΑ: Τα βίαια εγκλήματα μειώθηκαν κατά 3% το 2023, σύμφωνα με ανάλυση του FBI
Ευάγγελος Μυτιληναίος: «Το ενεργειακό τρώει τα σωθικά ευρωπαϊκής οικονομίας»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Αμερικανικής Πρεσβείας για την Ημέρα Ανεξαρτησίας στο ΚΠΙΣΝ – Ποιοι παρευρίσκονται
- Wall Street: Νέο sell-off στις μετοχές των εταιρειών ημιαγωγών στέλνει στο -1% τον Nasdaq
- Πυροσβεστική: 44 νέες πυρκαγιές σε όλη τη χώρα το τελευταίο 24ωρο
- JPMorgan: Γιατί η νέα πολιτική της Strategy του Michael Saylor προσθέτει ρίσκο στην αγορά του Bitcoin
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.