ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης εξελέγη με της ψήφους των συναδέλφων της η εισαγγελέας πρωτοδικών Στυλιανή Γιαϊλόγλου, η οποία διαδέχεται στη θέση αυτή τον συνάδελφό της Δημήτρη Σμυρνή, αντιεισαγγελέα Εφετών.
Η αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου επικεφαλής στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διεξήχθησαν το πρωί και σύμφωνα με τα αποτελέσματα η κυρία Γιαϊλόγλου έλαβε 26 ψήφους έναντι 4 της εισαγγελέως Σοφίας Κογκαλίδου, που ήταν επίσης υποψήφια για τη συγκεκριμένη θέση.
Η θητεία της ξεκινάει την 1η Οκτωβρίου.
Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη γυναίκα που αναλαμβάνει το “τιμόνι” της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης μετά την Σύρμω Κακάλη την περίοδο 2014-16.
Διαβάστε επίσης:
Γεροβασίλη σε Κασσελάκη: «Η ανασφάλεια είναι ένδειξη αδυναμίας» – Η ανάρτηση ενώ συνεδριάζει η ΚΕ
Gazprom: Συνεχίζεται η ροή του φυσικού αερίου προς την Ευρώπη μέσω Ουκρανίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Β. Κικίλιας: Όποιος νομίζει ότι μπορεί να χρησιμοποιεί την κομματική σημαία ως ασπίδα είναι βαθιά νυχτωμένος – Το Λιμενικό έχει ανθρωπιστικό ρόλο
- Άγκυρα: «Μη αποδεκτός» ο χαρακτηρισμός «παράνομο» για το τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Η ΟΜΗΡΟΣ επεκτείνεται στην Κύπρο με την εξαγορά της Hadjipieris Dairy
- «Έξυπνες» διαβάσεις στα σχολεία από τον δήμο Αθηναίων – Ποιες 5 τεχνολογίες συνδυάζουν
