ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιαννακοπούλου: Επιλογή του Ανδρουλάκη ο Παπαβασιλείου – Αυτά είναι «αυτογκόλ που πρέπει να αποφεύγονται»
Δρυμεία επίθεση κατά του Νίκου Ανδρουλάκη εξαπέλυσε η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ , Νάντια Γιαννακοπούλου, με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του περί βαρόνων του κόμματος.
«Αν ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης αισθάνεται βασιλιάς, τότε λογικό να φαντασιώνεται για βαρόνους που θέλουν να τον ρίξουν. Εγώ τουλάχιστον δεν νιώθω έτσι», τόνισε η κ. Γιαννακοπούλου.
Χαρακτήρισε πολιτική αποτυχία την τρίτη θέση που κατέλαβε το ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εκλογές, ενώ χαρακτήρισε αποτυχημένο και το μοντέλο ηγεσίας του κ. Ανδρουλάκη.
«Πόσες φορές συνεδρίασε η Κεντρική Επιτροπή και το Πολιτικό μας Συμβούλιο; Ποιος πήρε την απόφαση για αλλαγή στάσης στην επιστολική ψήφο και στα μη κρατικά πανεπιστήμια; Ειδικά για το δεύτερο, άλλαξε άποψη 4 φορές», διερωτήθηκε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Διαβάστε επίσης:
Κυριάκος Μητσοτάκης: Σε lockers τα κινητά των μαθητών στα σχολεία
Κύρωση της Σύμβασης Ελλάδας – Ιαπωνίας για την εξάλειψη της διπλής φορολόγησης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη