ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για τους μαθητές της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης (Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου) το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς δεν θα χτυπήσει αύριο, αλλά την Πέμπτη 12/9.
Συγκεκριμένα, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένονται να ισχυροποιηθούν τις επόμενες ώρες, ο Περιφερειάρχης, Χριστόδουλος Τοψίδης αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων της περιφέρειας, μετά και από εισήγηση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνων του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Έτσι, η έναρξη της σχολικής χρονιάς και ο αγιασμός μεταφέρεται κατά μια ημέρα, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου.
Διαβάστε επίσης:
Κρήτη: Πυρκαγιές σε Ρέθυμνο και Χανιά
EMY – Eπικαιροποίηση έκτακτου δελτίου: Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία Atena μέχρι την Τετάρτη
Θεσσαλονίκη: Οδηγός παρέσυρε 17χρονη με το αυτοκίνητο και την εγκατέλειψε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αlpha Bank για στεγαστική κρίση: «Ελλιπή» τα μέτρα αντιμετώπισης μακροπρόθεσμα – Οι κίνδυνοι στην αγορά με επίκεντρο τους δασμούς Τραμπ
- Goldman Sachs για Τράπεζα Πειραιώς: Αισιοδοξία για δυναμική πιστωτική επέκταση – Το στοίχημα της Εθνικής Ασφαλιστικής
- Το Protergia Powergiving συνεχίζει να μοιράζει μοναδικά δώρα και το καλοκαίρι
- Πιερρακάκης: 37.000 πολίτες ρύθμισαν χρέη 12 δισ. ευρώ στον εξωδικαστικό μηχανισμό (βίντεο)
