ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για τους μαθητές της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης (Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου) το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς δεν θα χτυπήσει αύριο, αλλά την Πέμπτη 12/9.
Συγκεκριμένα, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένονται να ισχυροποιηθούν τις επόμενες ώρες, ο Περιφερειάρχης, Χριστόδουλος Τοψίδης αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων της περιφέρειας, μετά και από εισήγηση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνων του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Έτσι, η έναρξη της σχολικής χρονιάς και ο αγιασμός μεταφέρεται κατά μια ημέρα, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου.
Διαβάστε επίσης:
Κρήτη: Πυρκαγιές σε Ρέθυμνο και Χανιά
EMY – Eπικαιροποίηση έκτακτου δελτίου: Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία Atena μέχρι την Τετάρτη
Θεσσαλονίκη: Οδηγός παρέσυρε 17χρονη με το αυτοκίνητο και την εγκατέλειψε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπέρναμ: «Ισχυρές ενδείξεις» για εμπλοκή του Ιράν στην υπόθεση Φέρφορντ
- Alpha Bank: Παραιτήθηκε από μέλος του ΔΣ η E. Hardwick
- THEON: «Κλείδωσε» νέες παραγγελίες 50 εκατ. ευρώ σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή
- Παύλος Μαρινάκης: «Δίνουμε όσα παραπάνω αντέχει η οικονομία μας» – Τα μέτρα για καύσιμα και οφειλές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.