ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με την Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.) την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024.
Η συνάντηση επικεντρώθηκε στη συνεργασία μεταξύ των δύο οργανισμών με στόχο την προώθηση της απασχόλησης και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης και της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, με στόχο την προώθηση της απασχόλησης και την ανάπτυξη νέων προγραμμάτων κατάρτισης για την καλύτερη ανταπόκριση στις ανάγκες της αγοράς εργασίας.
Στη συζήτηση, από την πλευρά της Ε.ΕΝ.Ε συμμετείχαν:
Ο Πρόεδρος κ. Κρίστιαν Χατζημηνάς
Ο Γενικός Διευθυντής κ. Παύλος Ευθυμίου
Ο Επικεφαλής Οικονομολόγος κ. Γιώργος Κεφαλογιάννης
Τη ΔΥΠΑ εκπροσώπησαν:
Ο Διοικητής κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης
Ο Υποδιοικητής κ. Βασίλης Γεωργιάδης
Διαβάστε επίσης:
ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ: Νέος Γενικός Διευθυντής Εμπορίας ο Χάρης Παπουλίδης
Apple: Έχασε δικαστική διαμάχη με την ΕΕ – Γιατί καλείται να πληρώσει €13 δισ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΚΤ: 7 στις 10 ελληνικές επιχειρήσεις σε βιομηχανία και εμπόριο χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη
- Ισπανία: Μαζικές επιστροφές μεταναστών στο Μαρόκο – Θαλάσσιο φράγμα 500 μέτρων στη Θέουτα
- Μηνύματα 112 για την εκκένωση των περιοχών Κανδύλι, Αγία Σκέπη και της βιομηχανικής περιοχής των Μεγάρων
- Ουγγαρία: Κλείνει το μοναδικό πυρηνικό της εργοστάσιο καθώς «στεγνώνει» ο Δούναβης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.