ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΟΕ: Πρόβλεψη για σταδιακή ανάκαμψη της αγοράς πετρελαίου από το Ορμούζ με σημαντικό πλεόνασμα το 2027
Αιτούμενοι την άρση συγχωνεύσεων τμημάτων και τη συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, δεκάδες εκπαιδευτικοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών, ΔΟΕ, ΟΛΜΕ και ΠΟΣΕΕΠΕΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής) και της ΑΣΓΜΕ (Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας) και πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο του υπουργείου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία των ομοσπονδιών, εκατοντάδες τμήματα συγχωνεύονται ή και καταργούνται, κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας και μη συμπεριλαμβάνοντας μαθητές/τριες που έχουν παραπεμφθεί στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου, με τεράστιες συνέπειες τόσο στα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών/τριών όσο και στα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών.
Διαβάστε επίσης:
Κωτσόβολος: «Τεχνολογία σε Τάξη» και «Καλύτερο Σπίτι» – Δύο νέες πρωτοβουλίες
Reuters: Το ΤΧΣ προχωρά τον Οκτώβριο στην πώληση ποσοστού 10-13% της Εθνικής Τράπεζας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Lavipharm άλλαξε κατηγορία: Οι 3 στρατηγικοί άξονες μετά την εξαγορά-ορόσημο των δικαιωμάτων του Durogesic
- Μήνυση της Επιτροπής Παιγνίων κατά 18 Ελλήνων influencers – Διαφήμιζαν παράνομο τζόγο σε 3 εκατ. followers, πολλοί από αυτούς ανήλικοι
- Δέσποινα Γιαννακοπούλου: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε fashion show στο Καλλιμάρμαρο
- Δάνεια νόμου Κατσέλη: Μείωση έως 209 ευρώ στη μηνιαία δόση για 100.000 δανειολήπτες από τον Ιούλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.