ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα συγχαρητήριά του στους Θανάση Κωνσταντινίδη και Λάζαρου Στεφανίδη, οι οποίοι κατέκτησαν το χρυσό και χάλκινο μετάλλιο στην σφαιροβολία F32 στίβου των Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, έδωσε ο πρωθυπουργός.
«Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης έφερε το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την πατρίδα μας, κάνοντας μάλιστα και ευρωπαϊκό ρεκόρ! Ενώ ο Λάζαρος Στεφανίδης κατέκτησε και αυτός το χάλκινο μετάλλιο, σε έναν θριαμβευτικό τελικό για την Ελλάδα!
Σας ευχαριστούμε!», αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.
Διαβάστε επίσης
Κώστας Σημίτης: Tώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πρωταγωνιστήσει ξανά το ΠΑΣΟΚ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γκίκας Χαρδούβελης (Εθνική Τράπεζα): Σε νέα εποχή μπαίνει η επαγγελματική ασφάλιση με το νέο ταμείο ΤΕΑ–ΕΤΕ
- Μέτσολα προς ηγέτες ΕΕ: Η Ευρώπη δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου – Στο επίκεντρο διεύρυνση, προϋπολογισμός και ενέργεια
- Σε ποιους πήγε το 12,4% της Real Consulting
- Diana Shipping: Δεν εγκαταλείπει την μάχη για την εξαγορά της Genco – «Η πόρτα μας παραμένει ανοιχτή» το μήνυμα Παληού στους μετόχους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.