Η Sea Trade Marine, που συνδέεται με τον Παναγή Ζησσιμάτο, σύμφωνα με ναυλομεσιτικές πηγές, πούλησε το δεξαμενόπλοιο MR Kalamos που κατασκευάστηκε το 2004, χωρητικότητας 47.000 dwt, εισπράττοντας 17,8 εκατομμύρια δολάρια.
Η Sea Trade είχε πληρώσει πέρσι στη Nippon Yusen Kaisha 15 εκατομμύρια δολάρια για να το αποκτήσει.
Ο Παναγής Ζησιμάτος επανεμφανίστηκε στη ναυτιλία μέσω της εταιρείας Sea Trade Marine το 2022 και έχει δημιουργήσει, τα τελευταία δύο χρόνια, έναν σημαντικό στόλο.
Επισημαίνεται ότι ο Π. Ζησσιμάτος, προκάλεσε πολλά προβλήματα σε ναυτικούς, στελέχη και προμηθευτές το 1990 ως επικεφαλής της Adriatic Tankers
Ο Π. Ζησσιμάτος συνδέεται επίσης και με τη ναυτιλιακή εταιρεία Monte Nero Management, που σύμφωνα με ναυλομεσιτικές πηγές έκλεισε συμφωνία για την ναυήγηση επτά δεξαμενόπλοιων και bulker.
Διαβάστε επίσης:
Βασίλης Κορκίδης: Επτά προτάσεις για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
Έπεσαν στη θάλασσα 46 κοντέινερ από το πλοίο MSC Antonia
Από ένα πλοίο, πήραν τα τρία παιδιά του Άλντο Γκριμάλντι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Υποχωρούν οι τιμές παρά τη συνεχιζόμενη κρίση στη Μέση Ανατολή – Στα 100 δολάρια το βαρέλι
- Πόλεμος στο Ιράν: Βομβαρδισμοί του Ισραήλ στην Βυρητό – Χτυπήθηκε το εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας στην Μπουσέχρ στο Ιράν
- Eletson: Όλη η αλήθεια για τις δικαστικές περιπέτειες στις ΗΠΑ
- Απίστευτο: H CAF ανέτρεψε το αποτέλεσμα του τελικού στο Κόπα Άφρικα – Νικητής το Μαρόκο, τιμωρήθηκε η Σενεγάλη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.