ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αίτημα διερεύνησης νέων ποινικών αδικημάτων για τα Τέμπη αναμένεται να καταθέσουν την προσεχή Δευτέρα ο Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης και ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης κ. Αλέξανδρος Αυλωνίτης, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:
Ο Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης και ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης κ. Αλέξανδρος Αυλωνίτης, μεθαύριο Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι, θα επισκεφθούν την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας προκειμένου να καταθέσουν αίτημα για διερεύνηση νέων ποινικών αδικημάτων και νέων υπαιτίων, σχετικά με το μπάζωμα του τόπου του εγκλήματος των Τεμπών. Αμέσως μετά θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.
F1: Ο Αντονέλι στη θέση του Χάμιλτον!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βιομηχανία: Aλμα 23% στον τζίρο τον Απρίλιο με «όχημα» τις εξαγωγές
- Υπουργείο Πολιτισμού: Επιχορηγήσεις 1,75 εκατ. ευρώ για σύγχρονο πολιτισμό σε φορείς το 2026
- Στενά του Ορμούζ: Η κυκλοφορία επιβραδύνεται καθώς οι πλοιοκτήτες επιλέγουν την ασφάλεια
- Όμιλος Φάις και New Era σε ένα ξεχωριστό in-store activation στον Stathatos athletics με αφορμή τους τελικούς του NBA
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.