ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αναγνωρίζει τη «δημοκρατική νομιμότητα» του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο μετά την επανεκλογή του τον Ιούλιο, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζέπ Μπορέλ.
Ο Μαδούρο «θα εξακολουθήσει να είναι πρόεδρος, ναι, de facto. Αλλά δεν αναγνωρίζουμε τη δημοκρατική νομιμότητα που βασίζεται σε (εκλογικά) αποτελέσματα τα οποία δεν μπορούν να επαληθευτούν», ανακοίνωσε ο Μπορέλ, μετά την άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες.
Διαβάστε επίσης:
Ταγιάνι: Η επιχείρηση Ασπίδες θα συνοδεύσει το ελληνικό πετρελαιοφόρο που επλήγη από τους Χούθι
Κοζάνη: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στα Κομνηνά Εορδαίας
Ιράκ: Τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος καταρρίφθηκε στο Κιρκούκ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουγγαρία: Ο Όρμπαν επανεξελέγη με… 99% πρόεδρος στο κόμμα του παρά την εκλογική ήττα
- Εξάρχεια: Άνδρας νεκρός από πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου
- Η στιγμή που ο Ταϊρίκ Τζόουνς επιτίθεται με γροθιά στον Κέντρικ Ναν στα αποδυτήρια – Δείτε βίντεο
- Συνάντηση Ερντογάν – Μίτσκοσκι στην Κωνσταντινούπολη: Στο επίκεντρο η προώθηση της οικονομικής συνεργασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.