ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελεύθερη, χωρίς επιβολή περιοριστικών όρων, αφέθηκε, μετά την απολογία της στην 2η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, η 18χρονη που καταγγέλθηκε ότι βίασε έναν 20χρονο.
Εις βάρος της απαγγέλθηκε δίωξη για βιασμό, μέσω τέλεσης γενετήσιων πράξεων, χωρίς τη συναίνεση του παθόντα, πράξη την οποία η ίδια φέρεται να αρνήθηκε, τονίζοντας ότι όσα συνέβησαν έγιναν με τη συναίνεση του 20χρονου. Κατά πληροφορίες, η κατηγορούμενη (υπήκοος ΗΠΑ) απολογήθηκε ότι διατηρούσε παλιότερα σχέση με τον νεαρό.
Η αποδιδόμενη πράξη φέρεται να τελέστηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης σε εγκαταλελειμμένη οικία, βορειοανατολικά της Θεσσαλονίκης.
Ο 20χρονος απευθύνθηκε στην Αστυνομία καταγγέλλοντας ότι η κοπέλα εκμεταλλεύτηκε την αδιαθεσία του, την οποία προκάλεσε προηγούμενη κατανάλωση αλκοόλ.
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Οι ABBA ζητούν από Τραμπ να μην χρησιμοποιεί τα τραγούδια τους
Helleniq Energy: Στα 236 εκατ. ευρώ τα συγκρίσιμα καθαρά κέρδη στο εξάμηνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απίστευτο: H CAF ανέτρεψε το αποτέλεσμα του τελικού στο Κόπα Άφρικα – Νικητής το Μαρόκο, τιμωρήθηκε η Σενεγάλη
- Στάσσης, Σιάμισιης, Τζαννετάκης, Καρύδας (Bloomberg): Πώς διαμορφώνονται οι ενεργειακές ισορροπίες με την κρίση στη Μέση Ανατολή
- Στη Βουλή η δεύτερη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Ποιοι βουλευτές είναι στο φάκελο;
- Τηλεπικοινωνίες-Τεχνολογία: Επενδύσεις άνω των €1,3 δισ. το 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.